Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Barrel Of A Gun přichází

Nový singl Barrel Of A Gun je z připravovaného alba Ultra. Můžeme ho oficiálně získat ve formátu 2 CD maxisinglů a jednoho vinylového maxisinglu.

Ti šťastnější z nás mohou získat i promo CD, které vyšlo pro rádia nebo speciální promo dvou vinylovou sadu určenou pro DJ. Tyto promo věci vydala na americký trh firma Reprise Records.
Singl je provázen na B-straně instrumentálkou Painkiller a řadou remixů od techno/tanečních specialistů Underworld, 3 Phase, One Inch Punch a Plastikmana.

“Měli jsme k výběru připraveny možné i typičtější depešácké skladby, ale nakonec jsme se rozhodli učinit onen comebackový krok s něčím experimentálnějším”, komentoval snímek s tuhou rytmikou, kovově zefektovaným vokálem a přímým rockovým tahem Dave Gahan.
Skladbu Barrel Of A Gun považují za zásadně důležitou a zásadně pokračující v linii kariéry kapely. “Svým způsobem je to hudební výzva naší minulosti”, říká Dave. Nakonec nemáte čanci udělat libovolné rozhodnutí jaké byste sami chtěli. Myslím, že jsme všichni narozeni v určité vývojové linii, což znamená, že se od své cesty můžeme odklonit jen mírně. Všichni jsme dostali určité přesně vymezené místo, ve kterém se pohybujeme”, tvrdí Martin.
Skladby na přicházejícím albu byly vymíchány v proslulém Abbey Road. Album, tedy i tento singl, produkuje Tim Simenon (Bomb The Bass) se svým teamem, do něhož patří i inženýr “Q” a programátor Kerry Hopwood.

18. březen 1997 o 17:35 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.