Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Barrel Of A Gun Video

Tak jako ke každému jinému singlu, i k tomuto novému existuje videoklip. Ten se natáčel v listopadu 1996 v Londýně a v Marrakeshi (v Maroku), samozřejmě za režie Antona Corbijna.

Podle neověřených zpráv by měli existovat 2 verze tohoto videa. Jedna úplná, druhá sestříhnutá, která běží na MTV. Rozdíl mezi nimi je, že kratší verze je na konci dříve stažena.

Videoklip začíná jako barevný. Nejprve je Dave ve vaně, pak se polonahý převaluje na posteli, kde můžeme vidět jeho tetování. Poté se opět nudí ve vaně a hraje si s bublifukem. Pak se celý v černém plazí po kolenou ze schodů dolů. Má namalované oči stříbrnými stíny a načerno nalakované nehty. V obou uších má naušnice. Stojící Dave u mucholapky zkoumá přilepenou mouchu. Na stole píše na papír text písničky. Daveova tvář chvílemi připomíná tvář šílence a chvílemi tvář nevinné holčičky.
Dave odchází tmavým tunelem a od této chvíle je videoklip již jen černobílý. Dave má zastřižené, dozadu uhlazené vlasy, bílý kožíškový kabát, kožené kalhoty, brýle a bublifuk. Místo očí má podivné čočky.
Gore s Fletchem působí v celém videoklipu dosti staticky a ospale, pouze v jedné chvíli hrají všichni tři na kytary. Ke konci svítí Dave jako světluška.

Videoklip je velmi zdařilý a hrdě se může zařadit k ostatním videoklipům, které jsou rovněž uměleckými díly.

20. březen 1997 o 17:36 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.