Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Blasphemous Rumours

V posledních dvou letech nebylo téměř možné přečíst si v tisku o Depeche Mode ani čárečku, ale v posledních týdnech, jakoby se pytel roztrhl.

MAXISUPER - MODE OPÄT PO ROKOCH? ALE UŽ LEN V TROJICI!
Článek od Laca Zobeka, který obsahuje pouze osobní úvahy a domněnky autora, doplňuje černobílá fotografie Antona Corbijna.

PRÁVO - DEPECHE MODE JSOU ZPĚT
Matěj Spiroch zde ve dvousloupcovém článku bohužel bez fotografií zasvěceně hovoří o událostech po skončení Devotional Tour i o remixech Barrel of a Gun. Je vidět, že má velký přehled a hudbě DM rozumí.

MELODIE - NÁVRAT Z PŘEDPEKLÍ
Interview Miloše Skalky s Davem exkluzivně pro Melodii. Pan Skalka dokazuje, že je právem jeden z nejlepších českých kritiků. Dočíst se zde můžeme o to, jak Dave s odstupem času vídí svůj život v posledních třech letech i o tom, jak se točilo Ultra. Dvoustřánkový rozhovor doplňuje albová diskografie a fotografie. Jeden z nejlepších článků, které u nás o DM vyšli.

POPCORN - HURÁ JEŠTĚ ŽIJOU!
Tragický nadpis a ještě tragičtější článek. Zprávy posbírané z jiných časopisů a hozené na hromadu nám neposkytují žádné nové informace. K článku je připojena zelenorůžověčernobílá fotografie. Chápu proč se autor nepodepsal. Tedy, POPCORN nebrat!

ČÁGO BELO ŠÍLENCI - DEPECHE MODE PŘICHÁZEJÍ PODESÁTÝ
No comment. (Jediným plusem je super fotka z videoklipu BOAG)

ROCK & POP
O DM se zde můžeme dočíst na třech místech.
- novinky - informace nejen o připravovaném albu Ultra, ale také zmínka o živém vystoupení DM v pořadu Top Of The Pops s písní BOAG
- recenze - singl BOAG dostal čtyři hvězdičky! Recenzi poměrně dlouhou a obsáhlou psal skutečný odborník. Rozhodně neposuzuje podle prvního dojmu. Rozepisuje úlohy jednotlivých členů nahrávacího teamu, uvažuje o bývalé funkci Alana a srovnává jednotlivé mixy.
- recenze - cover verze Somebody od Dune. V hodnocení dostalo celé CD jen dvě a půl hvězdičky.

POPLIFE - 1997: NÁVRAT V NEJVYŠŠÍM LESKU
Ve spolupráci s Mute CS připravil Karel Jarůšek. Fotografie na titulní straně, dvoustránkový rozhovor a čtyřstránkvoý plakát - co víc si může depešák přát? Fotografie k novému singlu It´s No Good. Na jedné fotografii je zřetelné nové Daveovo tetování.

BRAVO - COMEBACK VE TŘECH
Věrná kopie článku z německého Brava, kde ovšem tento článek vyšel před měsícem v době, kdy byl aktuální.

8. duben 1998 o 17:38 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.