Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Dave se tajně oženil

Jejich nejnovější singl It´s Called a Heart je opět v hitparádě, právě uveřejnili album Best of s jejich 12 nejpronikavějšími singly, a přesto DM fanouškové těžce trpí jejich odloučením.

Kdy půjdou na turné? Ptají se mnozí. Co dělá čtveřice synthi-čarodějů nového?

Dave, Alan, Andy a Martin dumají nyní v jednom londýnském studiu nad svým novým LP, které má vyjít začátkem roku. Mimoto prudce běží přípravy pro největší turné DM všech časů. Pět měsíců se chce skupina ukazovat na čtyřech kontinentech. „To bude mamutí show", konstatuje Dave, „chceme mít všechno docela temné, s mnohými světelnými a pódiovými gagy, které se budou na palubu snášet ze vzduchu."

Ale přece se také něco soukromého přihodilo u Depeches. Martin byl nedávno jeden týden nevypátratelný, protože blonďatý zpěvák se rozhodl pro krátkou dovolenou v Německu, a v severoněmeckém Erfde navštívil svého přítele ze starých školních výměnných časů. Mezitím se zpěvák Dave tajně oženil. Ve svém rodišti Basildonu vedl svou dlouholetou přítelkyni k oltáři. V souvislosti s tím oslavoval závěr své volnosti v jedné pivárně se starými přáteli jako je Alison Moyet nebo skupina Blancmange. „Joe je jediná žena, se kterou můžu žít," září Dave, „a nyní chceme brzy zástup dětí...."

6. leden 2000 o 14:52 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.