Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Dave v rádiu KROQ 1997

David Gahan byl dne 18. února 1997 na KROQ-FM (Los Angeles). Zpovídali ho Kevin a Bean. Kromě toho, že bylo vysíláno "Barrel Of A Gun", KROQ rovněž hrála "Sister Of Night", "Useless", "It´s No Good" a "Freestate". David byl při vysílání extrémně příjemný a v dobré náladě.

Mezi mnoha otázkami (rozhovor trval asi 51 minut) byla otázka na následující turné. David řekl, že turné není tentokrát naplánováno, ale je zde možnost několika mála vybraných “uvozujících párty”, kde by kapela zahrála pár písní z nového alba, ve velkých městech jako jsou Los Angeles, New York, Londýn, Paříž atd.

David se také zmínil o tom, že Alan má přírůstek do rodiny a že si je zatraceně jistý, že Alan pracuje na novém projektu Recoil.

Možnost osobně si pohovořit s Davem se ve stejný den naskytla fanouškovi DM a zaměstnanci rádia KROQ LA Danielu Barrassi, aby zjistil následující fakta:
- David se přestěhoval z Los Angeles do New Yorku
- Depeche Mode pracují na své vlastní internetové WWW stránce
- po otázce na remixy “Barrel Of A Gun” řekl, že ze dvou Underworld mixů má rád Soft Mix, s odůvodněním, že se mu líbí způsob, jakým jsou tam prezentovány vokály. Raději nebudu říkat, jak se vyjádřil o Hard Mixu.

Celkově vypadal fantasticky (velmi zdravě), byl v extrémně dobré náladě a velmi ochotný při podepisování autogramů a rovněž byl ochoten vyfotografovat se s lidmi v budově KROQ.

V počáteční fázi nahrávání ve studiu Electric Lady Studios v New Yorku byl Dave na dně. Během 6 týdnů nazpívali pouze “Sister of Night”. Dave byl ve špatné formě, jak psychické tak i hlasové. Řekl ostatním, že ztratil všechny své přátele.

Uvedl to Martin Gore v rozhovoru po švédské rádio

21. únor 1997 o 19:17 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.