Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode na turné 1988

Opět vzrušení u Depeche Mode - tentorkrát radostná událost: ženě Daveho Gahana Joanně se má právě narodit dítě! Také hudebníci jsou nyní v jednom kole. Nový singl Never Let Me Down Again představí Depechies 23. září v ZDF. Potom se hned objeví LP Music For The Masses, se kterým jedou od října na turné.

V Německu:
25. 10. Mnichov
2. 11. Stuttgart
3. 11. Frankfurt
4. 11. Essen
6. 11. Kolín
7. 11. Hannover
9. 11. Berlín
11. 11. Ludwigshafen

V těchto dnech jsou Depeche Mode na světovém turné a nyní jsou v Americe. A je tu perfektní překvapení. Také američtí fanoušci se pobláznili do Martina, Andyho, Davida a Alana. Například v Los Angeles tito čtyři mladíci ustanovili hned takový malý světový rekord: 14 000 vstupenek na koncert bylo během 14 minut vyprodáno!!! Z Ameriky jede DM do Japonska a do Austrálie. Na podzim je pak opět čeká ve studiu práce na dalším albu. Kromě produkování hudby mají DM na turné také jiné cíle.

Andy Fletcher: „Tyto turné jsou pro nás také fotbalovými. Společně s několika chlapci z našeho readcrew a naším tour-managerem má Martin, Dave, Alan a já už týdny před začátkem turné tvrdý trénink. Skoro v každém městě, kde hrajeme, nastupujeme proti místnímu fotbalovému mužstvu. To nás utužuje a zároveň přináší vítanou změnu v jinak dosti nudném turné." Před koncertem ve Stuttgartu hráli DM proti jejich gramofonové firmě Intercord. V prvním poločase ještě 0:3, pak to s pomocí Andyho dotázli dokonce na 4:3.

V poslední minutě však Intercord vyrovnal z trestného kopu. Hoši se však přesvědčili, že Andy umí hrát fotbal nejlépe.

18. květen 2000 o 14:12 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.