Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode předvedli energický a skvělý koncert na Bilbao BBK LIVE

Ilustrativní: Depeche Mode předvedli energický a skvělý koncert na  Bilbao BBK LIVE

Britové z Depeche Mode první den na festivalu Bilbao BBK Live předvedli energickou a vynikající show, prostě klasici. Na tomto festivalu byli již v letech 2009 a 2013, a to během turné k jejich albům : „Sounds of universe“ a „Delta machine“., Na letošní ročník festivalu přijeli také s novým albem.

Dave Gahan, Martin Gore a Andrew Fletcher vystoupili se skvělým zvukem ,efektivním osvětlením a skvělým obrazy na velkoplošných obrazovkách v rámci svého „Global Spirit Tour“. Na jevišti bylo možné vidět necudné tance Dave Gahana, ale zejména bylo slyšet jeho vokální kvality, skvělý hlasový přednes ukázal také Martin Gore ve skladbách :“Somebody“ a „Home“.

 

A pak zase zpět ke skladbám aktuálního alba : „Spirit“, tyto skladby otevřely energický a brilantní výkon, který se postupně dostával k hitům kapely z 80. – tých a 90. – tých letech. Show se také dopracovala ke skladbám: „Barrel of a gun“, „A pain that I’m used to“ a „Corrupt“. Kapela pokračuje temnou a smyslnou skladbou :“In your room“a taneční „Word in my eyes“, všechny rozněžněla „Cover me“, jeden z vrcholů alba „Spirit“, dále zní „Where’s the revolution“, při níž publikum sborově tleská.
„Enjoy the silence“ a jásání za každého akordu této písně,“ Never let me dow again“ u které nechybělo klasické mávání rukou a to celého stadiónu.
V přídavcích, Depeche Mode hrají „Walking in my shoes“ a „Personal Jesus“. Svým třetím vystoupením na tomto festivalu zcela jistě dobili srdce fanoušků!

 

dmhalo415

7. červenec 2017 o 13:45 • dmf • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.