Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode v San Siro v Mláně na vysoké úrovni

Ilustrativní: Depeche Mode v San Siro v Mláně na vysoké úrovni

Včera večer v Miláně skončilo druhé úspěšní italské kolo z „Global Spirit Tour“ od Depeche Mode, po Olympijském stadiónu v Římě, dobyli San Siro v Miláně. Dave Gahan předvedl úžasný výkon hodný jednoho z největších frontmanů pop rockové scény.

Ještě jeden koncert se odehraje v Itálii a to 29. června v Boloni,zpět se vrací v zimní části turné.

Vítr odfoukl pěkné počasí posledních dní a tak večer v Miláně byl pošmourný a hrozil i déšť. Píseň „Revolution“ od Beatles, byla úvodním intrem a po něm přichází další intro a to hromové hřmění ze skladby „Cover Me“, tím se nastartuje celý koncert a začíná skladbou „Going Backwards“ do diváků buší pořádná dávka decibelů.
Stejně tak jako Coldplay a U2 i Depeche Mode používá vizuální systém a to konkrétně na třech obrazovkách z nichž vyzařují videa vytvořené Antonem Corbijnem a to za úžasné souhry světel. Skladba „So Much Love“ je právě tím videoklipovým dílem ze kterého diváci nemohou spustit zrak. První výbuch z minulosti přijde s písní „Barrel Of A Gun“, nejen v této skladbě vyniká bubenické umění Christiana Eignera, který i přes symbolu míru na bicích vede svůj skutečný válečný bicí stroj. Pak přichází na řadu skok k albu „Playing The Angel“, a konkrétně robustní verze „A Pain That I”m Used To“ a pak malý krok vpřed se skladbou „Corrupt“. V e skladbě „In Your Room“ na publikum tepou barvy tepla a chladu. Teplota je na bodu varu při „World In My Eyes“ a „Cover Me“, která je jednou z nejlepších písní z posledního alba.


David Gahan působí velmi charismaticky. K chvíli oddechu mu slouží akustické skladby se zpěvem Martina Goreho „A Question Of Lust“ a „Home“. Pokračuje se skladbami z aktuálního alba „Spirit“ „Poison Heart“ před a „Where’s The Revolution?“, poté zní skladby „Wrong“ drag a„Everything Counts“, v tu chvíli doslova exploduje celý stadión. Pokračuje se dál se skladbou „Stripped“, následovanou „Enjoy The Silence“ a „Never Let Me Down Again“, která byla uzavřena oficiální blok koncertu.

V přídavku zaznívá dojemná „Somebody“, po ní rozžhavená „Walking In My Shoes“. Hold Davidu Bowiemu Depeche Mode vzdávají skladbou „Heroes“, David Gahan jí zpívá s neuvěřitelnou jemností. A pak přicháízí knoc-kout s „I Feel You“ a „Personal Jesus„.

dmhalo415

27. červen 2017 o 23:43 • dmf • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.