Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode ve Frankfurtu

Ilustrativní: Depeche Mode ve Frankfurtu

Očekávání: Jeden horký den + jedna aréna + jedna skupina + 42.000 hudebních fanoušků = gigantický večer – jednoho dlouhého pásma Depeche Mode

Typicky elegantně a extravagantně se Depeche Mode prezentovalo v Frankfurtu Commerzbank Aréně. Frontman Dave Gahan a Martin Gore zářili, jejich paže a tváře byly plné třpytek. Martin Gore s kytarou ve tvaru hvězdy, co může chybět? V souladu s první skladbou noci „Going Backwards“ (2017) se Depeche Mode začali pomalu probojovávat ke svým hudebním kořenům a zase zpět, aniž by byly narušeny nejen časové hodnoty osy skladeb. Synth-pop kapela představila po více než dvanácti letech znovu, „Everything Counts“ – píseň z roku 1983. Ale nejstarší píseň noci nepřišla od Dave Gahana, Martina Goreho a spol – ale od Davida Bowieho, kterou složil v roce 1977. Depeche Mode představili svou vlastní verzi celosvětového hitu „Heroes“ , kapela tak ukázala svůj vztah k Bowiemu a svůj zármutek po jeho odchodu v lednu tohoto roku.

Grand finále hlavního show téměř vrcholí s, „Never Let Me Down Again“. Zarytí fanoušci vědí jak při písni a textu reagovat. „Personal Jesus“ pak uzavírá jevištní show. Potlesk skoro neutichal, jak byl dlouhý.

dmhalo415

20. červen 2017 o 23:56 • dmf • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.