Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

FB Takeover: Peter Gordeno

Ilustrativní: FB Takeover: Peter Gordeno

Poslední koncert evropské části Global Spirit Tour a narozeniny Martina Gorea očima klávesisty Petera Gordena, který se stal v pořadí 128. správcem FB stránek Depeche Mode.

Fotka uživatele Depeche Mode.

Ahoj... jmenuji se Peter

Začátkem roku 1998 jsem byl požádán, abych se sešel s člověkem jménem Martin Gore a probral s ním, jestli bych na krátkém pětiměsíčním turné doprovázel na klávesy Depeche Mode... Manažer turné jej varoval, že jsem trochu arogantní, ale Martin na našem setkání přesto trval... co si to sakra jen myslel?!

(Abyste věděli... nebyl jsem arogantní... jen jsem věděl, že jsem lepší než jakýkoliv jiný hudebník kterého kdy viděl...!)

Pět měsíců se nějak změnilo ve dvacet let... a já jsem pořád arogantní!

Se vší upřímností mohu říct, že doba strávená s Martem, Fletchem, Davem a Christianem mi přinesla některé z nejvíc inspirujících, poučných a naprosto hysterických momentů mé kariéry a jsem velmi hrdý na to, že je mohu nazývat svou druhou rodinou, se kterou jsem se během turné kolikrát nasmál tak, až mi tekly slzy... kéž by tomu tak bylo i nadále!

Byl jsem požádán, abych převzal FB skupiny na posledním vystoupení evropské části turné, které se shoduje s narozeninami mého přítele, jistého Martina Lee Gorea, toho zřejmě nejmilejšího a nejosobitějšího člověka, kterého znám!

V podstatě je to zdvořilý způsob, jak ho nazvat bláznivým... ale v dobrém slova smyslu!

Také bych se rád omluvil všem Transylváncům, kdybych se dopustil příliš mnoho stereotypních vtipů o upírech... pokud ovšem nejste upír, v takovém případě se uvidíme dnes večer na afterparty!)

Mějte se všichni pěkně xx

Peter Gordeno

Martinův narozeninový oběd v Transylvánii... není to zrovna nejpříhodnější místo pro nasycení toho nejnáročnějšího jedlíka na turné...
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Indické jídlo a retro elektronický bubeník!!... šťastný oslavenec!... vymetl svůj talíř...
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Tak jsme ho odměnili lahodným veganským dortem... upečeném v Kluži!
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Víc veganských dortů!
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Západ slunce v Transylvánii... a Martinova neskutečně přesvědčivá imitace upíra... všechny nás vyděsil... hrabě Gorecula!
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Skutečná láska:
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Další dorty! Rumunští fanoušci Martinovi dnes poslali k obědu dort... milí lidé!! (... a ty dorty ze včerejšího večera byli z The Healthy Cake - děkujeme!)
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Blíží se okamžik vystoupení. Náš propracovaný systém skladování šatů... s takovým množstvím černé barvy bývá matoucí.
(... a musím podotknout, že rumunští fanoušci byli dnes velmi nadšení a přesto ohleduplní k našemu soukromí... a dali nám dort!! Všichni si toho moc vážíme!!)
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Co darovat člověku, který má všechno? ... dort ve tvaru syntezátoru... 33 show, kluci to balí a chystají nové vtípky pro americkou část, která začíná za měsíc... to se hodí, protože můj 1 vtip začíná být včerejší a Fletcher to má stejně!!!???
Velké díky našemu skvělému týmu... už teď mi chybíte!!
Uvidíme se za velkou louží!!
Fotka uživatele Depeche Mode.
Fotka uživatele Depeche Mode.
Fotka uživatele Depeche Mode.

 

Fotka uživatele Depeche Mode.

Tak to byl můj FB den v Kluži a závěr této úžasné části našeho turné, zakončené dalším skvělým vystoupením neskutečného, skoro nadlidského Davea Gahana... jeho nasazení a energie mě nepřestávají ohromovat....

Samozřejmě bude příjemné dát si přestávku, ale ten život na jevištních prknech mi bude přece jen chybět...

Vřelé díky všem fanouškům Mode, kteří přišli na koncerty a byli součástí těch výjimečných nocí a ještě jednou, všechno nejlepší MG... když pomineme jeho zvláštní stravovací návyky, je naprostá hvězda a za nic na světě bych ho nevyměnil.

Slovy DG, SEE YOU NEXT TIME!

S láskou

Peter Gordeno

 

23.7.2017
Facebook Depeche Mode

3. srpen 2017 o 19:28 • eternal • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.