Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Koncert Depeche Mode v Edenu navštívilo téměř 32 tisíc fanoušků

Ilustrativní: Koncert Depeche Mode v Edenu navštívilo téměř 32 tisíc fanoušků

Květnové vyprodané vystoupení Depeche Mode v pražském Edenu se zařadilo mezi TOP 25 koncertů současnosti z pohledu hrubého zisku. Zároveň oficiální data potvrzují, že vystoupení v Praze si nenechalo ujít téměř 32 tisíc (přesně 31,935) příznivců skupiny. Hrubý zisk z vystoupení v Praze činil $2,062,152.

 

 

Největší návštěvu v rámci Global Spirit Tour na jednom koncertě zaznamenali Depeche Mode zatím v Lipsku, a to přesně 70.002 návštěvníků, a následně na londýnském vystoupení, kde se sešlo přes 65 tisíc fanoušků Depeche Mode.

Přehled aktuálně nejvýdělečnějších koncertů dle Billboard:

21. červen 2017 o 11:22 • dmf • Články

Diskuze

Uživatel: Radek2233

Radek2233      1   21. červen 2017 o 13:32

Pánové nechci se vás dotknout, kdo z vás to má?


Uživatel: Herrer

Herrer      2   21. červen 2017 o 13:47

Famózní čísla! DM Forever!


Uživatel: radekDM

radekDM      3   24. červen 2017 o 12:42

Tak je to hrubý zisk,kolik z toho má kapela samotná se neodvážím ani střelit grin


Uživatel: Tomtom47

Tomtom47      4   24. červen 2017 o 19:51

Neuvěřitelný jak táhnou!!!!  A čísla z Londýna a Německa?  Neskutečný!!!!  Můj sen: Koncert DM na Olympijském stadioně..... Ale s Edenem a O2 si taky vystačíme ne?! :-D


Uživatel: Standag

Standag      5   25. červen 2017 o 6:58

Nemám tušení, jestli se počět lidí u nás vyhodnocuje z prodaných lístků, nebo sečtení čísel na kolotoči u vchodů ( věřím že ne ) ale 32000 se mě v Edenu nezdálo.


Uživatel: Herrer

Herrer      6   25. červen 2017 o 7:22

Těžko říct. Osobně bych tipoval, že se to bere z prodaných lístků, tedy včetně těch, co překupnické hyeny nestačily udat. Taky se mi nezdá, že by turnikety prošla taková masa lidí. Když to vezmu odhadem… Stadion má kapacitu cca 20 tisíc, zhruba třetina tribun zůstavá zavřená, to dělá nějakých dejme tomu 13 000 a to pomíjím neobsazená místa a připočítávám možnost, že zavřená je možná míň než třetina stadionu. I tak ale… Že by na ploše byla další skoro dvacka, to teda nevím, nevím, když ani ve FOS nebyla hlava na hlavě a je mi jasný, že dál to bylo velmi pravděpodobně ještě rozdrobenější. Nicméně na papíře to číslo vypadá bezvadně, tak je asi lepší víc nepátrat smile


Uživatel: Standag

Standag      7   25. červen 2017 o 7:55

Na několika nejmenovaných místech a je jich několik, se turnikety prohnalo úmyslně více lidí a i zaměstnanci, aby číslo bylo velké a pak se tím nejmenovaní chlubili, nebo jiní to dávali sežrat zaměstnancům, že jim přišlo strááášně moc lidí, ale zisk nula.
Ať se prodá kdykoliv nějaký počet lístků, nikdy to neodpovídá realitě, protože ne vždy všichni přijdou, ale zas se tam vždy dostane pár jedinců bez lístků, což šlo vždy a půjde to vždy, jen mít ty správné lidi na svém místě, nebo narazit na učně, který je rád, ať už je po všem a on dostane svých 60,-Kč za hodinu grin
Byl bych rád, když by v Praze na DM bylo 80000 lidí, ale když jsem poprvé ty čísla zahlédl, tak 32 je nějak moc a při kouknutí po Edenu mě to nepřišlo a hluchá místečka tam byla.
Jo Singles Tour, tam pamatuji, že jak jsou skoro vždy místa vedle pódia prázdná, protože tam je ze stran špatně vidět a spíše vidíte za oponu, než na pódium, tak i tam ty místa byli plné.
Ale jinak určitě bylo více lidí než při dvou posledních koncertech v Edenu. To si myslím určo.
Tak se těšme do vyprodané O2 a tam bude plno určitě, jen někdo z vás snad nebude smolař a nekoupí lístky do horních tribun v první řadě. Koukáte celí koncert přes bezpečnostní sklo a je to strašné, především, když úklidové čety to sklo nevyleští grin O focení ani nemá cenu diskutovat, protože to nejde.
Tak ahoj a další perný den je zde. Hurá na koupání, samozřejmě, že celí v černém grin


Uživatel: Herrer

Herrer      8   25. červen 2017 o 9:36

Já bych teda řekl, že bylo míň lidí, než ve 2013, ale to je fuk.


Uživatel: Logic1

Logic1      9   28. červen 2017 o 18:56

Herrer, preto bolo menej ľudí, lebo Spirit je album Sousavers and Gahan Band a Delta je super!!!!Mnohí sa budú diviť, ale u mňa aj po 4 rokoch je album strašne vysoko.


Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.