Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Články

Tři dekády dobré muziky…rozhovor s D.Gahanem

Ilustrativní: Tři dekády dobré muziky…rozhovor s D.Gahanem

Depeche Mode jsou v současné době zaneprázdněny rozhovory a promotion k novému albu. Následující rozhovor byl pro brazilské noviny O Globo.

“Wrong” - recenze

Ilustrativní: “Wrong” - recenze

Jeden z administrátorů fora Home, - Anglán Pete patří k nemnoha lidem, kteří měli možnost opakovaně slyšet nový singl Depeche Mode - Wrong. Jeho zkušenost naleznete v krátkém článku níže.

Návrat Depeche Mode s posedlou láskou

Ilustrativní: Návrat Depeche Mode s posedlou láskou

Už to začíná být k nesnesení, review stíhá review a fanoušci Depeche Mode začínají mít pocit, že jsou posledními, kdo nové album ještě neslyšel. Tentokrát je tu pohled Sophie Harris z Volume.

Sounds of the Universe - Návrat temnoty

Ilustrativní: Sounds of the Universe - Návrat temnoty

Redaktor magazínu Extrawacks! Corey Vezina měl před pár dny tu výsadu, že poslouchal nové album Depeche Mode. Své dojmy a pocity přináší v krátkém review, kde mimo jiné se dozvíme, že jedinou skladou, nazpíval jen Martin je Jezebel a že podle něj nejlepší skladbou alba je Gahanem napsaná Hole to Feed.

Depeche Mode Sounds of the Universe - Bio

Ilustrativní: Depeche Mode Sounds of the Universe - Bio

Průkopničtí i hitparádově velmi úspěšní Depeche Mode se v dubnu vracejí s jejich nejoslnivějším a nejvíce různorodým albem po desetiletích, Sounds Of The Universe nachází Martina Gorea, Dave Gahana a Andy “Fletch” Fletchera zpět na vrcholu po téměř 30 letech jejich společného hraní.

Rozhovor s Fletchem na oficiálním webu

Ilustrativní: Rozhovor s Fletchem na oficiálním webu

Admin depechemode.com D.Barassi vyzpovídal před týdnem Andyho Fletchera o albu, tour a Martinově závislosti na eBay.

Depeche Mode rozvášnili fanoušky v ledové Praze 23.1.2006

Ilustrativní: Depeche Mode rozvášnili fanoušky v ledové Praze 23.1.2006

Dnes je to přesně 3 roky, co jsme v nejmrazivějším dni zimy roku 2006 čekali přes Sazka Arenou, což někteří odnesli nachlazením, možná ztrátou hlasivek, ale v ten večer nikomu nic nevadilo. Depeche Mode se po 5 letech vrátili do Prahy, tentokrát do beznadějně vyprodané Sazka Arény, kde je uvítalo 17.000 příznivců.

Depeche Mode - Sounds of The Universe (2009)

Ilustrativní: Depeche Mode - Sounds of The Universe (2009)

Je to tady přátelé, nové album Depeche Mode se jmenuje Sounds of The Universe!!! Skupina vydala právě dnes oficiální tiskové prohlášení, kde kromě názvu alba, je přidáno pár drobností k několika skladbám a je odhalen další ze zatím neznámých názvů skladeb a to Martinem zpívaná balada Jezabel. Tiskové prohlášení níže.

Depeche Mode v Praze 25.6. 2009 - vstupenky info

Ilustrativní: Depeche Mode v Praze 25.6. 2009 - vstupenky info

Depeche Mode vystoupí v Praze 25.6.2009 na stadionu v Edenu. Aktuální informace o vstupenkách naleznete níže.

Gore: Album důležité jako Violator

Ilustrativní: Gore: Album důležité jako Violator

Pomalu začíná období, kdy skupina Depeche Mode se bude objevovat v každém hudebním magazínu. Časopis Blender ještě zachytil kapelu na konci minulého roku ve studiu a po rozhovoru s Martinem Gorem vznikl tento krátký článek.

Depeche Mode dokončili novou desku, mluví o nových skladbách

Ilustrativní: Depeche Mode dokončili novou desku, mluví o nových skladbách

Máme zkompletovanou novou desku, řekl frontman kapely Dave Gahan ve čtvrtek Pop & Hiss telefonicky z New Yorku. Je tam ještě pár drobností, které musíme vyjasnit, ale teď skutečně cítím, že jsme s prací u konce. A myslím, že jsme udělali skvělé album."

Vesmír zvaný Depeche Mode

Ilustrativní: Vesmír zvaný Depeche Mode

Dalo se čekat, že tahle hudební formace to zabalí v roce 1982, hned poté co odešel hlavní skladatel a tahoun ve studiu Vince Clarke. Jenže se stal pravý opak a zbylá trojice od té doby pracuje na své nesmrtelnosti.

Depeche Mode - Nové album se blíží do přístavu

Ilustrativní: Depeche Mode - Nové album se blíží do přístavu

Půvabná Estelle Chardac, tiše telefonuje s Martinem Gorem, blonďatým andělem z Depeche Mode, jež se právě vrátil do nahrávacího studia, kde celé depešácké trio právě pracuje na dvanácté desce své kariéry, se zatím neznámým názvem, který by na povrch měl proniknout až v lednu/januáru. Jako zjevení ! Téměř...

Soutěž o ceny - DMFriends slaví  20 let - výherci

Ilustrativní: Soutěž o ceny - DMFriends slaví  20 let - výherci

V roce 1988 vznikl první a jediný fanklub skupiny Depeche Mode na našem území - Depeche Mode Friends. Stalo se tak po prvním památném vystoupení Depeche Mode v Praze. Po sametové revoluci se Depeche Mode Friends přeformovalo na volné sdružení v rámci nových poměrů a 17.9.1990 bylo dokonce oficiálně zaregistrováno na Ministerstvu vnitra.

Depeche Mode i za 20let

Ilustrativní: Depeche Mode i za 20let

Členové Depeche Mode říkají, že tu budou ještě dalších 20 let, tímto titulem uvádí pařížský Paris Match krátký rozhovor s mozkem Depeche Mode - Martinem Gorem a také s nejstarším člene kapely Andy Fletcherem. Rozhovor vznikl v útrobách legendárního berlínského Olympijského stadionu při nedávné tiskové konference.