Máte rádi od Depeche Mode celou jejich tvorbu, nejen pilotní singly a největší hity? Nebaví vás na DM party několikrát za večer opakování skladeb jako Enjoy The Silence, Personal Jesus…atd?
Pak si vás dovolujeme pozvat na poslechově-taneční alternativní Depeche Mode party, zaměřenou především na méně hrané skladby , B strany singlů, či neobvyklé verze songů naší oblíbené kapely - a také trochu té další příbuzné hudební scény.
P.S. : Samozřejmě že nějaký ten hit občas také zazní...
Jedná se o volné pokračování No Enjoy party, opět ve stejném duchu - ovšem v jiném klubu, kde je lepší zvuk, viditelná videoprojekce a o fous více místa než v předchozím Styxu.
Za mixem : Krieger
Jen připomínám že již za 10 dní je tu 2. pokračování party zaměřenou hlavně na méně hrané věci a Béčka které nejsou běžně k slyšení na většině Depešáckých srazech. Sem tam nějaký ten hit zazní bud v Live nebo jiné special verzi za doprovodu viditelné videoprojekce. A také trocha 80tek….
Těšit se můžete i na vybrané drinky na Baru za akční ceny!!
Myslím že to byla vydařená party a cca 70 lidí je toho důkazem…
Jen škoda toho že tam nebyla Klimatizace což jsme všichni okusili na místě a taky to že ač jsem s klubem byl domluven že party pojede pokud budou lidi klidně do 7:00 hod. rána tak už někdy kolem 4:00 za mnou přišel Barman že jsou již unaveni a že se končí v 5:00 hod. Pokoušel jsem se je ukecat aspoń do 6:00 hod. ale marně...aspoń že dodrželi tu pátou.
Tak už ted se těším na vol.3!!!
Další info přijde časem…
P.S. Skalní fanoušci DM jistě prominou že sem tam hlavně k ránu se hrálo trošku toho Electra…
Musím říct, že je opravdu škoda, že tam nebyla klimatizace - jinak hráli jste výborně a video projekce super… jen tak dál…....
To jsem moc rád že se akce líbila. I tak se na mnoho songů nedostalo. Není divu 181 skladeb se za celý večer zahrát nedá ale každou odehranou skladbu jsem si poctivě škrtal na velkém papíru. Takže na vol.3 která se uskuteční bud v Lednu či Únoru 2010, budou mít přednost ty skladby na které se ted nedostalo…..
S největší pravděpodobností už v jiném klubu.
Musím říct, že je opravdu škoda, že tam nebyla klimatizace - jinak hráli jste výborně a video projekce super… jen tak dál…....
To jsem moc rád že se akce líbila. I tak se na mnoho songů nedostalo. Není divu 181 skladeb se za celý večer zahrát nedá ale každou odehranou skladbu jsem si poctivě škrtal na velkém papíru. Takže na vol.3 která se uskuteční bud v Lednu či Únoru 2010, budou mít přednost ty skladby na které se ted nedostalo…..
S největší pravděpodobností už v jiném klubu.
Jak říkám moc se nám to líbilo (byly jsme na Vaší akci poprvé), ale bohužel kvůli vzduchu jsme nevydržely až do konce… Příště určitě přijedeme a pokud to bude v jiném klubu vydržíme do konce….
Myslím, že to byla povedená akce a nefunkční klimatizace mi ani nevadila, protože jsem se důkladně a pravidelně chladil vnitřně - pivem.
No, Roberte chladili jsme se oba ale i tak myslím že jsem tak 5 kg vypotil za tu noc…
Kdybych to věděl, tak bych si v klubu hned vedle DJů otevřel stánek na přenosné kapesní ventilátory.
Zde na této fotce je levná dětská verze za pouhých 99,- Kč , dražší DM verze v luxusním černém provedení s mrkajícím Gahanem za 299,- Kč se právě vyrábí v jedné nejmenované asijské zemi…