Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Buenos Aires, Argentina - Estadio Unico de la Plata 24/03/2018

Buenos Aires, Argentina - Estadio Unico de la Plata 24/03/2018

Dnes otevře své dveře Global Spirit Tour svým fans konečně i také v Argentíně a to v městě Buenos Aires. Depeche mode odehrají svou předposlední show na jihoamerické půdě.

Setlist:

 

 

01. Going Backwards
02. It's No Good
03. Barrel Of A Gun
04. A Pain That I'm Used To
05. Useless
06. Precious
07. World In My Eyes
08. Cover Me
09. Insight (Martin)
10. Home (Martin)
11. In Your Room
12. Where’s The Revolution
13. Everything Counts
14. Stripped
15. Enjoy The Silence
16. Never Let Me Down Again

17. Strangelove (Martin)
18. Walking In My Shoes
19. A Question Of Time
20. Personal Jesus

 

V druhé polovině koncertu byla kapela donucena kvůli technickým problém vypnout videoprojekci. Kapela zveřejnila omluvu s vysvětlením.

 

"To all of the Argentinian fans:

We want to sincerely apologize to everyone who came to last night’s show in Buenos Aires for the technical issues that resulted in the loss of the video screens for the second part of the night. We always aim to put on the best show possible, including bringing a thoughtful and meaningful video show to complement our music, so we fully understand and share your frustration.

Part way through the show a technical fault arose which made it dangerous to continue using the video equipment. Our number one priority is always the health and safety of everyone in the venue, including our touring crew, the local crew, and everyone on stage. To this end, we had to power down the video screens to avoid endangering anyone’s safety. When touring in South America we rely on locally-hired light, video and sound equipment to supplement the gear and instruments that we're able to bring with us from show to show, and much to our disappointment as well as yours, the local video equipment unexpectedly failed.

Although the screens failed, the lighting and sound equipment were unaffected, the energy from all of the Argentinian fans was incredible, and we didn't want to let down everyone who had come out to La Plata for the show, so we decided to continue with the show. The show could go on, and we renewed our commitment to giving the best show possible.

The Argentinian fans are unrivaled and we so appreciate your endless energy and singing, as well as your understanding, which made last night one of the best shows on our tour."

 



24. březen 2018 o 1:45 • dmf • Aktuality a novinkyDiskuze (11) •

Diskuze

Uživatel: Ada_DM

Ada_DM      1   24. březen 2018 o 10:31

DM tip na weekend pre spestrenie čekání na concert v B/A: vyluštit DM osmisměrku  grin (pre tých ktorí to nestihli kým dorazil Ježíšek) wink / možno sa u toho zapotím ako gonokok pri “zkoušce opravdovosti” ale jdu do toho grin

Dodatočne, ale predsa vše nejlepší albumu SOFAD ku čtvrtstoletinám / je fakt a ako sa u nás „říka“ sú to „hity preverené časom“ a mnohé z nich obstáli skvele (bez toho, aby bolo potrebné niečo meniť)
za mna TOP skladba+klip Walking in.. wink


Uživatel: AHSHOTEL

AHSHOTEL      2   24. březen 2018 o 13:49

Ada_DM: Vyskrtavani ve fronte? grin Skvely tip, dik. Budu mit, co luštit v praci pristi tyden:-) Tu zkousku opravdovosti gonokoka ale vidim jinak, při osobním setkani uplne s nebeskou lehkosti;-) Zlato…
SOFAD jsem ocenila az casem, poprve me to nastvalo.


Uživatel: Ada_DM

Ada_DM      3   24. březen 2018 o 21:58

@AHSHOTEL: pri vyškrtávaní daj pozor aby ťa nevyhodili z práce wink / dík, patrí pre DoMunuga on tam tieto DM vychytávky skvele kompletizuje / super, že s tou zkouškou opravdovosti u gonokoka to nebylo tak hustý a dopadlo to s nebeskou lehkostí wink /DM osmisměrku mám už za sebou, zapotila som sa u toho trošku menej ako pri maturite (cca polhodinku), dala som si ju v rámci oddychu po umývaní okien a prevencie proti Alzheimerovi grin

dnešný 105 koncert GST v Buenos Aires bude iste skvelým spirit zážitkom…


Uživatel: renegade

renegade      4   25. březen 2018 o 16:35

Ten setlist máte zase blbě grin


Uživatel: gonokok

gonokok      5   25. březen 2018 o 17:58

@Ada_DM: Díky za osmisměrku, aspoň vím, jak zítra strávím své intimní chvíle na pracovním WC… grinJá myslím, že oproti zkoušce opravdovosti bude toto úplnej laláč... grin
Ty jo, další fanynka WIMS, to je krutý, kolik lidí tato skladba bere, já osobně ji třeba moc nemusím, ale je to o vkusu každého soudruha/soudružky… grinAle klip je teda úplně krutej, asi jeden z nejlepších, co DM vyplodili… wink
@AHSHOTEL: No rychtyk, zvládli jsme to levou zadní a pravou přední... grinNaprostá brnkačka…! wink


Uživatel: AHSHOTEL

AHSHOTEL      6   25. březen 2018 o 20:40

gonokok: Když “nahodou” něco v ty osmismerce nenajdu, zavolam Ti, asi taky z WC:-)) WIMS- podobne;-) Normalne uvazuju, kdes mel levou a kde ja pravou:-)) Moc prijemna…!


Uživatel: Ada_DM

Ada_DM      7   25. březen 2018 o 22:03

kriticky a subjektívne (po výnimočnom zhliadnutí WIME https://youtu.be/GBWLQDEPkQY  )  musím zhodnotiť:  DM boli zase v super forme B-)

@AHSHOTEL; @gonokok: držím Vám palce soudružko a soudruhu, ne, aby ste se na tom wc zapomněli grin


Uživatel: AHSHOTEL

AHSHOTEL      8   25. březen 2018 o 22:34

Ada_DM: To se nikdy neomrzi!
Rychlonozko, dekujeme za pripomenuti, nanestesti nesdilime stejny WC, to bychom se fakt spolu zapomneli;-) S tou dm osmismerkou, samozrejme:-)


Uživatel: gonokok

gonokok      9   26. březen 2018 o 21:14

@Ada_DM: Díky za support, málem jsem se tam zapomněl, taky vám v osmisměrce vyšlo: “Nejlepší fanoušci DM jsou gonokok, AHSHOTEL a Ada_DM”? grin
@AHSHOTEL: A já si celou dobu myslel, že je to jedna z mnoha věcí, které sdílíme… grin


Uživatel: Ada_DM

Ada_DM      10   26. březen 2018 o 21:26

@gonokok: grin


Uživatel: AHSHOTEL

AHSHOTEL      11   26. březen 2018 o 22:16

gonokok: Tys me predbeh s tou tajenkou:-)
Nojo! s tim wc:-)
S Tebou všechno…;-)


Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.