Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Mad Cool Festival, (LFE), Madrid, Spain 14/07/2018

Mad Cool Festival, (LFE), Madrid, Spain 14/07/2018

Nine Inch Nails, Underworld, Queen Of Stone Edge, Future Islands ... to je jen hrstka z interpretů, kteří si spolu s Depeche Mode podělí přízeň publika Mad Cool festivalu v sobotní den a to tentokrát ve Španělsku.

 

 

Setlist:

01. Going Backwards
02. It's No Good
03. A Pain That I'm Used To
04. Precious
05. World In My Eyes
05. Cover Me
07. Somebody (Martin)
08. In Your Room
09. Everything Counts
10. Stripped
11. Personal Jesus
12. Never Let Me Down Again

13. Walking In My Shoes
14. Enjoy The Silence
15. Just Can't Get Enough


13. červenec 2018 o 23:31 • dmf • Aktuality a novinkyDiskuze (13) •

Diskuze

Uživatel: Elmi

Elmi      1   14. červenec 2018 o 8:35

Potkam tady nekoho od nas? grin


Uživatel: Sydney

Sydney      2   16. červenec 2018 o 13:43

Byl jsem tam. Můj desátý Spirit koncert v osmém státě a možná jeden z nejlepších. Dave si to viditelně užíval, je v obrovské formě, na to který to už je Global Spirit koncert. zkrácený set list na festivalu nevadí, možná bych obměnil nějaké písně, ale to vůbec neřeším, ať si hrají to co chtějí. Docela bouřlivá atmosféra, překvapení na závěr JCGE, no a jako předkapela Queens of the Stone Age a after party s koncerty Nine Inch Nails a Underworld. Co více si přát ? Byl jsem na celém festivalu, ovšem Španělé to moc nezvládli organizačně, alespoň první den, kdy na vše včetně vstupu byly nekonečné fronty. Což v tom vedru bylo opravdu náročné. No a bohužel Massive Attack zrušili svůj koncert, protože je rušil zvuk Franz Ferdinand z většího pódia. Ale jinak to stálo za to, ovšem zlaté Coloursy, co se týče organizace.


Uživatel: Elmi

Elmi      3   16. červenec 2018 o 16:41

Sydney: Pro me 4 gig v ramci Spirit Tour… S Warsaw bych rekl nejlepsi atmo grin
Co se tyce organizace bych u Colours maximalne vyzdvihl vsudypritomne cedule, jinak bych nedokazal srovnat festak pro 30-40k lidi oproti Madridskym 80k ...pravda,na Colours jsem nebyl 4 roky a mohlo se mnohe zmenit,byt me uz jen lineup dokaze zvednout ze zidle,Holusova a jeji potreba milionu alternativnich kapel…
Na MadCool jsem byl jen v Sobotu a prislo mi to uplne v pohode. Po prvotnim bloudeni kde sehnat naramek - na Ferio de Madrid sipka a pak nic. Sel jsem nastesti s davem a pak slo vse jak ma.
Samotny gig paradni, Spanele si to uzivali…prislo mi,ze prisli jen na DM grin
A Dave byl neskutecny,rozverny…fakt parada grin

Apropo,je na Colours porad jen sterk a nebo tam maji taky ten koberec co byl na MadCool?


Uživatel: Sydney

Sydney      4   17. červenec 2018 o 8:34

Elmi: Jsem myslel u Coloursu organizaci vstupu a hlavně stánky s pitím a jídlem. První den na Mad Coolu naprosto šílený, já dostal pásek domu poštou 3 měsíce před, tak jsem se dovnitř dostal tak za hodinu a půl.  Ti co byli bez pásku, čekali ve vedru bez možnosti si cokoliv koupit 3 až 4 hodiny. Psali o tom všude na španělských webech naprostý chaos, šlo o zdraví. Myslím, že spousta lidí to i vzdalo. Občerstvení na Mad Coolu alespoň první dva dny tragédie, fronty a marná obsluha. Jinak se to srovnat nedá, line-up na Mad Coolu byl úplně jiné kafe a taky za jiné prachy asi. Koberec byl luxusní, to opravdu na Colours není. Takže první den rozporuplný pocit, ale skvělí Pearl Jam, Kasabian, Justice, pátek parádní Arctic Monkeys, Franz Ferdinand no a sobota byl vrchol, takže nakonec vše ok. Ale myslím, že mají určitě co zlepšovat.


Uživatel: Elmi

Elmi      5   17. červenec 2018 o 20:13

Sydney: Mea Culpa… az dneska jsem se doslechl, ze to byl pry fakt slusny pruser, presne jak pises. Mi to ten treti den vubec neprislo… Byt, o pul 8 vecer, ze nemeli nealko pivo?! No, nejak jsem to zkousl a dal colu…
Kdyz to vezmu kolem a kolem, videl jsem poradne jen DM, nez jsem se rozkoukal a vstrebal prvotni wow efekt, tak bylo 10 vecer…
Druhy den jsem chtel byt zivy na odlet, takze po DM hura na hotel grin

Docela me mrzi, ze na Colours lip na veskere te alternative a nezkusi to trosku vice komercne…takhle mi prijde, ze to rocnik od rocniku upada… Zlate casy na cerne louce a hrade…
Jinac, co jsem se doslechl, pry CoO oslovilo DM, ale nepresvedcilo jejich management… Treba se Zlatka nekdy prasti do hlavy a vezme to za jiny konec grin
Uz treba jen ten koberec v DOV by byl sakra fajn nez to sprchovat vodou v tom veskerym bordelu…


Uživatel: dmf

dmf      6   17. červenec 2018 o 21:21

Sydney — Tak napíš report - fotky podělse s ostatními Fans ...


Uživatel: M100480

M100480      7   18. červenec 2018 o 7:25

odbocka ke Colours - DM na Colours si nedokazu predstavit. Porad festak beru jako multi-kulti festival, proto dobre ze Patton neni na Colours s FNM a jen s mensim projektem, ze tam neni Lucie, ale jen Koller sam. A nejvetsi hvezdy jsou typy jako Jamie Cullum, LP či Sasha Ring skrze Moderat.

Co si ale dovedu predstavit je koncert Soulsavers nebo VCMG nebo Recoil, nejlepe vse za sebou v jednom dni ze:-D

Co se mi na tomhle festaku libi nejvic je pridana hodnota mista z pohledu vicegeneracni navstevy - (U6, svet Decka), vyhlidka, bazenky, velmi velke detske hriste s extra stanky a sapito mimo hlavni hlukove mista, budova Ceske televize, divadelka pro deti, lezecke steny i pro male, kavarny a cajovny v byvalych halach a hlavne jen za vratny poplatek sluchatka proti hluku pro deti.

Nyni to vidim jako jediny funkcni festak, kde muze byt dospelak s detmi cely den, deti se nenudi, rodic si muze odejit na sveho interpreta a deti maji stale co delat a zabavit se klidne 10 hodin nekolik dni a jeste nejsou stresovane z pro ne “randalu”. Vstup na festak byl vzdy bezproblemovy, v radu par minut.

Na toto festaky typu Rock for People, Sopron, SazavaFest nejsou pripravene a zameruji se vyhradne na navstevy od cca 10 - 12 let vyse. a je mi jasne, ze tato pridana hodnota (i kdyz sponzorovana) stale neco stoji a pak je mene penez na honorare pro megahvezdne kapely ...


Uživatel: Sydney

Sydney      8   18. červenec 2018 o 7:54

No já se těžko budu objektivně vyjadřovat ke Colours, jsem z Ostravy, mám to za zadkem a jsem rád, že to tu je a za těch asi 16 let co chodím, jsem viděl tady řadu skvělých koncertů včetně mých velkých oblíbenců a to komerčních i nekomerčních (Justice, Underworld, Danger, Iggy Pop, Nick Cave a Grinderman, Plant, UNKLE, Moderat) atd atd. No a letos je to pojato hodně komerčně, až se toho děsím (Kygo, NERD, Mura Masa, Kaltenbrenner, Jessie J), ale já jsem velmi tolerantní a jdu se na to ode dneška kouknout a spíše si tam po Mad Cool odpočinout. Report bych možná nějaká napsal z celého Mad Cool, ani nevím, jak se to tady vkládá.


Uživatel: Sydney

Sydney      9   18. červenec 2018 o 8:01

A DM si taky na Colours neumím představit, nevěřím, že by Zlata bohužel šla po DM, na které by třeba přijelo 25 tis. lidí z Česka, Polska, Slovenska a jen kvůli nim. Takhle to ona dělat nechce. Spíše kapely typu Gorillaz, Muse, a další, něco ji určitě vyfoukl Metronome a Aerodrome. Ale byl by to sen, kdybych DM viděl v Ově grin


Uživatel: Elmi

Elmi      10   18. červenec 2018 o 9:51

Sydney/M100480: Osobne jsem asi proti CoO zaujaty. Uz skrze toho multi-kulti / premiry alternativy konce tim, ze clovek nekolik mesicu po zacatku predprodeje netusi koho Zlatka vybrala a kdo ji odkyvl ucast.
Mrzelo me, ze pred lety dala prednost Björk pred The Cure, ktera nakonec kvuli nemoci neprijela. A vlastne od toho rocniku me i CoO prestaly zajimat.
Asi nejsem cilova skupina grin

Ono je hodne fajn, ze je na CoO hodne vyziti a ze se snazi cilit jak na ruzne vekove skupiny, tak i na moznosti vyziti, ale nese to taky sva omezeni. Jako i cely areal DOV.
Stage pro 20-30k lidi tady proste neni a nedovedu si predstavit, ze by treba DM sahli po necem, kde by je videla jen takova hrstka.


Uživatel: NMDH

NMDH      11   18. červenec 2018 o 13:48

M100480 moc si nedovedu představit, že budu poslouchatat své koně a děti budou jinde. Na festivalu nepotřebuji bazénky, divadélka, a už vůbec ne horolezeckou stěnu. Ale každý máme nějaké přání a mě by pouze stačil festival na louce, kam přijdou normální nezdrogovaní lidé, dobrá atmosféra a opravdu, ale opravdu dobré chlazené pivo. V samém závěru, skvělí výkon interpreta, kvůli kterému tam jdu.


Uživatel: dmf

dmf      12   19. červenec 2018 o 12:04

Depeche mode v Ostravě - normál bylo by to užastné přesně tam by se depeche mode hodil. Jen festival by je nezaplatil je to ranec ... třeba napsat na color ať je pozvou


Uživatel: M100480

M100480      13   20. červenec 2018 o 8:37

to dmf: pokud si dobře pamatuju, tak dělali dříve lidi z Colours na fb dotazy na nápady koho pozvat podle abecedy. Takže jsem poctivě u G dvě jména dal grin

to NMDH: přiznám se, nedivím se a souhlasím s Tebou - že je to blbé. Bohužel situace s hlídáním někde je složitá a ne vždy se podaří jet jen sólo na své idoly. O to víc mne potěší když je i pro tuto menšinu pamatováno.


Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.