Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode - Břišní tanec a nesmyslné pomluvy

V polovině ledna hráli DM ve vyprodané hale Madison Square Garden v New Yorku před 20 000 jásajícími fanoušky. O dva dny později byli Andy, Alan, Martin a Dave v anglickém Sheffieldu. Sem přišlo sotva 2 000 lidí, kteří své pocity a potlesk dávali najevo nanejvýš šetrně. DM z toho zážitku vyvodili závěr, že v budoucnu čas a energii věnují hlavně především pro USA a evropský kontinent, a své domovské země si raději nebudou příliš všímat.

Příští singl „Little 15" se objeví v dubnu výlučně jen v Německu. Dík německým fanouškům, kteří šli s DM 6 let cestou necestou.

Udělení zlaté gramofovoné desky je pro synthi-kvartet skoro všední zážitek. V Hamburku mladíkům padali nejednou sklenice s pivem z ruky, když se po prodeji 300 000 exemplářů žádaného třpytivého kotouče „Music For The Masses" stali bohatými. Dříve než ostýchavostí známý Andy vyšplhal na stůl a mluvil nesmyslné projevy, Martin úplně fascinován břišním tancem, které za DM mladíky tancuje a marně se ho pokoušejí umluvit.

Dave nemá o takové věci žádný větší zájem. Stále přemýšlí nad svou rodinou a pokaždé mu zazáří oči, když se řeč stočí na jeho malého syna Jacka. Začátkem března cestují DM východním blokem a Rakouskem. Ve Vídni byli mladíci jako porota na Miss Minirock.

16. prosinec 2001 o 19:40 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.