Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode Hráli v Curychu Jako v Tranzu

Ilustrativní: Depeche Mode Hráli v Curychu Jako v Tranzu

Koncert se silou bouřky předvedli 18. června Depeche Mode, prostě výborná euforická show.

Netrvalo dlouho a ihned po spuštění show se publikum dostalo do provozní teploty. Čtvrtý koncertní kousek :„ A Pain that I’m Used To“ z alba „Playing The Angel“, který byl hrán v rychlé remixové verzi „Jacques Lu Cont“, publikum prožívalo bouřlivým tancem ve vyprodané Letzigrund aréně. Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher, jsou neodmyslitelně spojeni s bubeníkem Christianem Eignerem a klávesistou Peterem Gordenem .

Kapela působila velmi svěže a 30 let staré hity dokázala skvěle prodat . Nemohly, pochopitelně chybět písně z nového alba „Spirit“ jako „Going Backwards“ a „So Much Love“. Publikum vzalo nové písně s naprostým nadšením. Publikum bylo v naprostém tranzu.
Krásná akustika a jemné syntezátory zazněly v písni „Cover Me“, je nutné vyzvednout křišťálově čistý hlas Davida Gahana. Bubeník Christian Eigner předvedl hromový výkon ve skladbě „World in My Eyes“.

Uvolněný a atraktivní vzhled Davea Gahana byl umocněn v jasně červeném saku a červenýma botama. V 55 letech na jevišti předváděl výborný výkon plný emocí, jeho výborným sekundantem byl s kytarou přes rameno Martin Gore.
Stadión byl jako malé město, které euforicky explodovalo. Byl to úžasný koncert.


dmhalo415

19. červen 2017 o 0:13 • dmf • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.