Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode koncertovali v Rumunsku v Kluži: 40.000 fanoušků zpívalo „Happy Birthday“ Martin!

Ilustrativní: Depeche Mode koncertovali v Rumunsku v Kluži: 40.000 fanoušků zpívalo „Happy Birthday“ Martin!

Téměř dvě a půl hodiny trvalo vystoupení legendární skupiny Depeche Mode v rumunské Cluj Aréně. Vrcholem večera bylo, když 40.000 diváků zpívalo „Happy Birthday“ Martinu Goremu k jeho 56. narozeninám.

„Co dát za dárek člověku, který má všechno? … dort ve tvaru syntezátoru,“ sdělil Peter Gordeno, hudebník, který od roku 1998 doprovází Depeche Mode na turné. Fanoušci přinesli na koncert 600 růží a stovky listů s nápisem „Happy Birth Day Martin“. Když Martin Gore zpíval píseň „A Question of Lust“, tak jako lucerny zářilo v Cluj Aréně tisíce mobilních telefonů. Posledních 40 minut koncertu pršelo, ale to v žádném případě neodradilo fanoušky od sledování a podpory svých idolů.

„Oldies but goldies“, playlist koncertu se skládal nejen ze skladeb z posledního alba „Spirit“ , ale zaznělo z něj „Going Backwards“, „Where’s The Revolution“, „Poison Heart“, „So Much Love“. Nicméně, velký úspěch měly klasické hity Depeche Mode, které jsou známé po celém světě, jako jsou: „World in My Eyes“, „Everything Counts“, „Enjoy The Silence“, „Walking in My Shoes“. Celou show zakončil „Personal Jesus“.

dmhalo415

24. červenec 2017 o 9:53 • dmf • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.