Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode - konečně nové album! (1990)

Konec nejdelšího turné skupinové historie DM byl 18. června 1988. Přesně 101 koncertů odehrála čtveřice kluků za necelý rok kolem celé zeměkoule. Teprve potom mohli Dave Gahan (26, zpěvák), Andy Fletcher (26, synth.), Martin Gore (27, synth.) a elektricko-živel Alan Wilder (29) hovořit o dovolené.

Sotva se z dovolené vrátili, setkali se ve studiu v Londýně k namíchání a sestříhání live-záznamu z uzavírajícího koncertu 18. 6. 1988 v Pasadeně. Nyní jsou mladíci konečně hotovi a jejich 2LP - album společně s velkým fotoalbumem se objeví 13. 3. LP se jmenuje 101 - podle počtu DM vystoupení na světovém turné. Současně s tím se objeví 56 minutové live-video skupiny. A teprve až v dubnu bude k dispozici 90 minutový kinofilm s live-záznamem a zpětnými příběhy, název: samozřejmě 101. Na trhu již je live nahraný singl Everything Counts. Od dubna jdou potom hoši do studia, aby natočili nové LP, ale ke koupi bude až na jaře 1990.

Šéf skupiny Martin Gore se počátkem února ukryl ve studiu a nahrál své první sólo LP. Mnoho fanoušků touží po názvu, ale dozví se ho až s objevením začátkem května, obsahuje řadu bláznivých překvapení.

16. prosinec 2001 o 19:35 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.