Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Depeche Mode ve fotbalové horečce!

Všichni perfektní, bezvadné písně, špičkový světelný park, video-show a beznadějně vyprodané koncertní haly - to je zboží, které nabízí v Evropě v roce 1986 skupina Depeche Mode.

Přirozeně přicházejí s perfektním zvukem, který pomocí nákladných technických pomůcek zabezpečují technici. „Během našeho koncertu jich tu stále několik skupinek pobíhá", přiznává Martin Gore. „Ale vůbec se za to nestydíme. Kdybychom chtěli hrát absolutně špičkově, potřebovali bychom 20 - 30 techniků. To by nás ale při takovém nákladnějším turné přišlo příšerně draho. Koncerty jsou pro nás, ale strašně důležité.

Máme rádi blízký kontakt s fanoušky. Nacházíme v nich během turné silnou podporu, což je samozřejmě lepší, než kdybychom neměli vůbec žádnou. Jsme jim ještě hodně koncertů dlužni. Oni náš koncert chtějí prožít.. a mají na to samozřejmě právo!", říká Martin a ukazuje na tisíce fanoušků během evropského turné. Často cestují na koncert DM z velké dálky, tancují, zpívají s nimi a mávají transparenty a ještě dlouho po koncertě jsou celí ochraptělí. Někde si také tuto techno-skupinu z Anglie objednávají - v Paříži, Mnichově, Stockholmu nebo Curychu - pro mladistvé fanoušky je pak koncert DM dlouhé týdny téma rozhovoru číslo 1.

(léto 1986)

5. červenec 2000 o 14:47 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.