Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Jak půjdou dále?

„Že tak rychle budu zase stát na jevišti, na to bych ani ve snu nepomyslel“, šklebí se zpěvák Depeche Mode Dave se zřejmým sarkastickým spodním tónem, když Bravo skupinu zastihlo při jednom televizním vystoupení ve Vídni. „Po pětiměsíčním turné jsem byl tak daleko, že jsem říkal: udělám konec s vystoupeními!“

V Kodani, kde na sklonku léta končilo světové turné Depeche Mode, byl Dave na pokraji zhroucení a musel co nejrychleji přijet domů do Basildonu. „Byl jsem s nervy téměř na dně", dodává k tomu. Ale mezitím se nejen on, ale také Martin, Andy a Alan zotavili a již plánují svůj příští úder.

Alan využil volný čas a ve svém domácím studiu kutil dohromady sólo projekt „Recoil" (zpětný odraz), miniLP, které bude uveřejněno jenom pod označením „A. Wilder".

Martin a Andy byli se svými přítelkyněmi Christinou a Grainne na dovolené na Barbadosu a Dave se v Basildonu ohlížel po velkém domě.

Před třemi týdny se potom čtveřice setkala u šéftechnika a manažera Daniela Millera v Londýně a pevně vytkli novou cestu: Martin má z dovolené napsanou už pěknou řadu nových písniček a v prosinci už chtějí být v nahrávacím studiu. Tentokrát se rozhodli pro Paříž. Když vše půjde dobře, nový singl se objeví v březnu a LP v květnu.

17. září 1997 o 14:49 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.