Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Koncert DM v Estonsku 2/9/1998

Skupina Depeche Mode začala své turné koncertem v Tartu v Estonsku. Koncert navštívilo asi 12 000 lidí. Během zvukové zkoušky se zkoušely písničky: In Your Room, World In My Eyes, A Question Of Time, Somebody. Předkapela Purity hrála asi 45 minut, zněla dost podobně jako Prodigy. Bohužel zvuk nebyl nejlepší. Na pódiu bylo asi jen 6 stupňů Celsia.

Ve 21:05 přišla kapela na pódium. Pódium bylo příliš malé. Na pódiu byla písmena D a M ze světel, která občas blikla. Příliš mnoho vizuálních efektů použito nebylo. Jen tři malá plátna. Pódium vypadalo jako divadlo-varieté. Skupina hrála perfektně. Dave vypadal uvolněně. Byl mladý a svěží. A Question Of Time bylo něco mezi tvrdou rockovou verzí a starou dobrou. Useless bylo dost dobré. Walking In My Shoes začínalo jako Grungy Gonads Mix, ale se živými bicími. Enjoy The Silence mělo nové kytarové sólo. Nejenergičtější písní bylo Personal Jesus. Only When I Lose Myself bylo dost rozdílné, s dobrými živými bicími. In Your Room hráli Zephyr Mix (tedy singlovku). Martin zpíval Somebody a A Question Of Lust. Každá píseň byla v nové verzi. Při It´s No Good se promítal sestřih všech videoklipů. Při Walking In My Shoes se promítalo, kterak Dave, Martin a Andy kráčí po pódiu. Při A Question Of Lust to byly Daveovi a Martinovi obličeje s tvary nahých žen. Enjoy The Silence promítání koruny.

Na pódiu byli kromě DM i Christian Eigner za bicími, Peter Gordeno za klávesami a 2 pěkné vokalistky - Janet Cooke a Jordan Bailey. Simenon s kapelou nehrál. Byli trochu problémy se zvukem. První část Home měl Martin problémy s mikrofonem. Koncert skončil ve 23:05. Celou show natáčela Mute na profesionální kameru. Prodávala se trička za $20 a tourbooky za $5.

1. Painkiller
2. A Question Of Time
3. World In My Eyes
4. Policy Of Truth
5. It´s No Good
6. Never Let Me Down Again
7. Walking In My Shoes
8. Only When I Lose Myself
9. A Question Of Lust
10. Home
11. Condemnation
12. In Your Room
13. Useless
14. Enjoy The Silence
15. Personal Jesus
16. Barrel Of A Gun

První přídavek:
17. Somebody
18. Stripped
19. I Feel You

Druhý přídavek:
20. Just Can´t Get Enough

8. září 1998 o 0:11 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.