Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Příliš mrtví pro disco: Depeche Mode v Paříži

V Paříži proniká poprvé jarní slunce zimní šedou oblohou. Po dlouhé době je na ulicích opět tak teplo, že se může chodit bez teplého oblečení. 4 kluci z Depeche Mode využívají tuto příležitost a přesunují první foto posezení s Bravem operativně na vzduch.

Celkem skoro dva měsíce sedí Alan, Andy, Martin a Dave nyní opět od rána do večera ve starém přestavěném kině, které skrývá nodení superstudio. Pracují na nové desce. Po všech těch letech v berlínských studií potřebovali změnu vzduchu, jak říká Martin Gore. Takže si pronajali kompletně zařízená apartmá poblíž Elysejských polí a tam si udělali svůj tábor. Pracovní den pro Depeche Mode začíná zhruba ve 12 hodin, když tito 4 se dostatečně vyspí a vydatně nasnídají. Taxíkem se pak jede ven dostudia poblíž městského parku. Jednotlivé party jsou pak nahrávány skupinou již v Londýně v Alanově domácím studiu, v Paříži nyní začíná únavná práce skládání dohromady. Depeche Mode si chtějí tentokrát nechat dostatek času pro svůj nový projekt. Singl má vyjít teprve v dubnu a deska až v říjnu, krátce před světovým turné. Co se zvuku týče, sáhli tentokrát také ale po kytaře a normálních bicích, kromě toho angažovali zvukaře od Petera Gabriela.

Až dlouho po půlnoci sedí všichni 4 před svými fosforeskujícími terminály computerů, po té často vyřízeni, aby vnesli rozruch do nějaké pařížské diskotéky. Martin se usmívá: „Umíme sice již perfektně francouzsky, ale naše ženy nám nedovolí si někam vyjít."

Jako zvláštní překvapení přivezl team Bravo do Paříže ještě bronzového BRAVO-OTTO ´86, kterého Depeche Mode poprvé vyhráli při volbě nejoblíbenější skupiny. Protože každá skupina dostává vždy jen jeden exemplář malého indiána, vypukla hned velká válka, kdo si bude moci smět tuto trofej moci smět vystavět v obývacím pokoji. Diplomatický rozsudek: výherce turnaje ve stolním tenise.

15. únor 1996 o 19:11 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.