Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Stories of Old (Depeche Mode 1986)

Vraťme se do doby asi o deset let zpět a připomeňme si "Stories of Old" tedy staré příběhy, které si oživíme útržky z tehdejších teenagerských časopisů a připomeňme si ohlasy na tehdy nové singly.

DEPECHE MODE: Stripped (=Svlečený) (Mute)
Už nějakou dobu víme, co můžeme od Depeche Mode čekat, ale tohle je nejlepší věc, co snad vůbec udělali. “Let me see you stripped” (= dovol mi vidět tě svlečenou), zpívá Dave Gahan a jejich hit se objevuje v Saturday Superstore. Vlastně si myslím, že jde o návrat zpět k přírodě a objevování sám sebe. Pomalé a působivé přestože nemůžete udělat to, k čemu vás chystá.
Smash Hits (U.K. 1986)

DEPECHE MODE: A Question Of Lust (=otázka touhy) (Mute)
S provokativním slovem v názvu a toužícím páru na obalu, by mohl někdo očekávat, že tato deska je přinejmenším trochu perverzní. Ale ne. Nesvlékají ze sebe vůbec žádné oblečení !! Jen co temné elektronické řínčení v úvodu písně se trochu uklidní, je nám představena plynoucí, melancholická melodie a vzdychající hlas zpívající o “lásce” a ne “o touze” (slovo touha (=lust) je tam jen kvůli rýmu se slovy “trust” a “dust”). Náladová a pěkná, ale jinak úplně bez omáčky. To je ale podvod!
Smash Hits (U.K. 1986)

KDO LÍBÁ ALANA?
“Na novém singlu Depeche Mode “A Question Of Lust”, můžete vidět Alana, jak ho líbá nějaká dívka. Když jsem to uviděla málem jsem vyletěla z kůže! Nejprve jsem dost zuřila, ale pak jsem začala brečet. Kdo je ta dívka? To si nemohli Depeche Mode vybrat něco lepšího na obal? Zabila bych tu holku holýma rukama!”
Maja V., Wuppertal (1986)

Uklidni se, můžeme tě ujistit, že na obálce není Alan. Ptali jsme se v Anglii fotografa Ashwortha, který to fotografoval. Protože museli udělat foto na singl ve velkém spěchu, prostě vzali chlapce (Gary) a dívku (Nikki) ze svého okolí. Ale musíme připustit, že z boku vypadá Gary opravdu jako Alan ...
BRAVO (German Pop magazine)

17. září 1996 o 17:31 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.