Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Tributové album For The Masses

Gary Richards (1500 Records, zakladatel a producent tohoto tribute) "Zeptali jsme se umělců, že by se nám líbilo, kdyby šli do Depeche Mode a devět z deseti do toho chtělo jít. A co se týká mě byla to jen otázka sehnat ty správné umělce a nechat je vyjádřit, co pro ně Depeche Mode znamená."

Dave Wyndorf (Monster Magnet)
"Vyrostl jsem s Depeche Mode a lichotí mně, když mohu být v této kolekci."

Jeff Turzo (God Lives Underwater)
"Když jsme se já a můj partner David poprvé dostali dohromady, začali jsme dělat hudbu, když nám bylo 15 a Depeche Mode byla skupina. V tom čase byli našimi Beatles-byli skupinou, kterou jsme slyšeli ve svém okolí. Beatles a podobné desky se nám taky líbí, ale není to ono, Depeche Mode byla skupina, kde jsme zažívali, jak se vyvíjí. Líbili se nám-dobré písničky a dobré zvuky, které zněly jako nikdo jiný. To inspirovalo mě a Davida a založili jsme skupinu."

Robert Smith (The Cure)
"Za posledních 13 let si myslím, že Depeche Mode získali skvělý styl. Od jejich inovačního používání neobvyklých zvuků přes tajuplné, citové texty a hudební preciznost k jejich okamžitě rozpoznatelné grafické a vizuální image, jsou jednou z vybraných skupin-unikátní kapela. Udělali taky pár skvělých písní !!!"

Billy Corgan (Smashing Pumpkins)
"Naši největší poctou je, že jsme vždy byli jejich fanoušky... Depeche Mode píší skvělé písně, text je vždy fantastický, ale nejvíce je vyjádřeno v jejich opravdovém duchu rocku s jejich tajemností a temnotou."

Biggi Veira (Gus Gus)
"Když mi kamarád pustil Depeche Mode, byla to láska na první poslech. 12" verze jejich Leave In Silence, Get The Balance Right a Love In Itself byly mými první oblíbené. Když přišli s myšlenkou nahrát skladbu pro tributové album, nebylo co řešit. Neviděl jsem se, jak přidávám něco ke skladbám typu Everything Counts a People Are People, tak jsem si vybral Monument z jejich druhého alba, jeden z oblíbených."

Frank Duchene (Hooverphonic)
"Shake The Disease je jedna z introvertnějších skladeb Depeche Mode. Jediná další písnička má takovou důvěrnost a tou je Somebody. Bylo dobré vidět, jak naše verze je méně temná, ale přesto stále velmi osobní. Chtěli jsme dosáhnout stejného splynutí elektroniky a hlasu, ale tentokrát s malým smyčcovým kvartetem a rozdílným přístupem v mixování, takže jsme dosáhli pro 80. léta netypickou nahrávku. Doufám, že se vám líbí."

Chino Moreno (Deftones)
"K nahrání jsem si vybral To Have And To Hold, protože jsem se jednou probudil v autobuse, a cítil jsem se špatně. Potom přišlo To Have And To Hold a já si přečetl text a bylo mi lépe. Depeche Mode je jedna z mých oblíbených kapel a myslím, že to nejlepší od nich ještě přijde."

Skladby:
The Smashing Pumpkins - Never Let Me Down Again
Locust - Master And Servant
God Lives Underwater - Fly On The Windscreen
Self - Shame
Failure - Enjoy The Silence
Monster Magnet - Black Celebration
The Cure - World In My Eyes
Rabbit In The Moon - Waiting For The Night
Dishwalla - Policy Of Truth
Apollo Four Forty - I Feel You
Veruca Salt - Somebody
Gus Gus - Monument
Meat Beat Manifesto - Everything Counts
Deftones - To Have And To Hold
Hooverphonic - Shake The Disease
Rammstein - Stripped

Vyšlo na CD/MC.

17. červen 2000 o 21:28 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.