Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Články

Andy hudebník??

Rozhovor s Andrew Fletcherem pro časopis Ray Gun (U.S.), 1993.

Alan hudebník !!!

Rozhovor s Alanam Wilderem publikovaným v časopisu Ray Gun (U.S.), 1993.

Depeche Mode by vzbudili mrtvého!

Kim Wilde seděla ráno před „Peters-Pop-Show“ u snídaně s černými kruhy pod očima. Celou noc oči nezamhouřila, neboť ve třech pokojích vedle jejích pokojů řádila divoká party, která by vzbudila i mrtvého.

Rozhovor z Rock & Pop (2000)

Devotional Tour byla monstrozni a nekonecna - tahla se ctrnact mesicu a citala 156 koncertu. Album Songs Of Faith And Devotion (1993) se totiz necekane stalo nejuspesnejsim albem jejich diskografie a bylo potreba teto skutecnosti vyuzit az do dna.

Alan hudebník !!!

Rozhovor s Alanem Wilderem pro časopis Ray Gun (U.S.), 1993.

Depeche Mode ve fotbalové horečce!

Všichni perfektní, bezvadné písně, špičkový světelný park, video-show a beznadějně vyprodané koncertní haly - to je zboží, které nabízí v Evropě v roce 1986 skupina Depeche Mode.

Tributové album For The Masses

Gary Richards (1500 Records, zakladatel a producent tohoto tribute) "Zeptali jsme se umělců, že by se nám líbilo, kdyby šli do Depeche Mode a devět z deseti do toho chtělo jít. A co se týká mě byla to jen otázka sehnat ty správné umělce a nechat je vyjádřit, co pro ně Depeche Mode znamená."

Anton Corbijn - udělal depešákům image?

Jen málokdo nezná jméno Anton Corbijn. Jméno člověka, který tvořil image Depeche Mode od roku 1985 a podle posledních zpráv spolupracuje s Depeche Mode i v těchto dnech. V tomto článku se dozvíte, kdo vlastně Anton Corbijn je a jak se k Depeche Mode dostal.

Depeche Mode na turné 1988

Opět vzrušení u Depeche Mode - tentorkrát radostná událost: ženě Daveho Gahana Joanně se má právě narodit dítě! Také hudebníci jsou nyní v jednom kole. Nový singl Never Let Me Down Again představí Depechies 23. září v ZDF. Potom se hned objeví LP Music For The Masses, se kterým jedou od října na turné.

Nezávislý kapitalista s kapitální nezávislostí

Je to docela pěkná stylová čalamáda, když se to tak vezme. Od žebříčkových bouráků s tajuplnou růží ve znaku až po satanské vzývání helénské čarodějky. Od blýskavých trenek bisexuální syntezátorové popznamenitosti až po krvácející balady jižanského feťáka.

Goreáč kudrnáč

Goreáč kudrnáč Rozhovor Michaely Olexové s Martinem Gorem z vánočního Bongu byl tak skvělý, že jsme si ho nemohli nechat jen pro sebe a proto tady ho máte.

Depeche Mode jak je neznáte (1988)

Vcházím do nízké branky. Hned za ní mi pohled padá na úhledný anglický trávník. Nezasvěcený by měl dojem - vila "milionáře"... Kdepak!

Rozhovor s Antonem Corbijnem

Ilustrativní: Rozhovor s Antonem Corbijnem

6. října 1998 byla v brněnském Domu umění slavnostně otevřena výstava světoznámého fotografa, režiséra a designéra Antona Corbijna, který má již řadu let hodně společného s Depeche Mode. Zde je rozhovor s ním.

Devotional Tour

21. května 1993 odstartovali Depeche Mode na curyšském halovém stadionu před více než 5 000 nadšenými fanoušky své velkolepé turné. Dave Gahan, Andy Fletcher, Martin Gore a Alan Wilder předvedli gigantickou světelnou show.

Myslím, že ho ztrácíme…

Ilustrativní: Myslím, že ho ztrácíme…

Po šestiletém braní heroinu přestalo srdce Davida Gahana, zpěváka Depeche Mode 26. května 1996 na dvě minuty bít. Když se v nemocnici nahrátko probral, slyšel, jak lékař stojící nad ním říká: "Myslím, že ho ztrácíme!".