Depeche Mode Cz
Oficiální fanklub skupiny Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace




   
 
4.9.2008, klub Futurum, Praha- XIII. STOLETÍ, HRABĚ X, FETISCH:MENSCH (DE)
Posláno: 28.8.2008 o 19:23   [Ignorovat]
Administrátor
Ikona: DeeBeeDM
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 158
Registrovaný: 27.12.07

Tak to si nenecháme ujít wink

http://futurum.musicbar.cz/

http://www.youtube.com/watch?v=_kwn2ChhCpU

 Obrázkové přílohy  obrázek005.jpg
Profil
 
 
Posláno: 30.8.2008 o 13:30   [Ignorovat]   [# 1]
Clean
Ikona: Mirage
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 79
Registrovaný: 18.12.07

To je dobre, predprodej je jiz spusten na http://www.sanctuary.cz a na http://www.ticketstream.cz a tady je ofic. letacek wink

 Obrázkové přílohy  ikon_xiiistoleti.jpg
 Podpis 

14.7.2012 Electro Prague Festival vol.12 - monoLight (pl), SunSin (cz) + 3 kapely v Praze

Profil
 
 
Posláno: 30.8.2008 o 13:31   [Ignorovat]   [# 2]
Clean
Ikona: Mirage
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 79
Registrovaný: 18.12.07

a tady je tiskova zprava

Gothic rockové legendy vystoupí v pražském Futuru
Pokud trpíte depresemi z blížícího se konce léta, měli byste si najít bod, který vás trochu povzbudí. A jedním z nich by mohl být i gothic rockový „trojboj“, který proběhne ve čtvrtek 4. září 2008 v pražském klubu Futurum za účasti českých matadorů Hrabě X, XIII. století a speciálního hosta z Německa, formace fetisch:Mensch.

O stylový úvod večera se postarají vyslanci severomoravského kraje Hrabě X, kteří se nedávno po desetileté pauze vrátili na koncertní pódia. Melancholická kytarovka v sobě nezapře spřízněnost s kapelami jako The Cure nebo Smashing Pumpkins, o čemž se mohli příznivci temného aristokrata přesvědčit i na loňském singlu „Dech“, volně navazujícím na maxisingl „Horkost“ z roku 2006.

Představovat našincům legendu českého gothic rocku XIII. století by bylo nošením netopýrů do jeskyně. Hudba Dětí noci z mystické Jihlavy uhranula za téměř osmnáct let existence úctyhodný počet posluchačů nejen v Čechách, ale po celé Evropě (zejména v Polsku má hudba Petra Štěpána a jeho družiny velké množství kultovních příznivců). Formace, která roku 1990 povstala na troskách postpunkových Hrdinů Nové Fronty, o sobě dala vědět již o dva roky později průlomovou deskou „Amulet“ (1992), na které představila svůj sehraný, nápaditý a atmosférický pohled na gothic rock. Následující hudební klenoty Gotika (1994), Nosferatu (1995), Werewolf (1996), Ztraceni v Karpatech (1998), Metropolis (2000), výběrovka Karneval (2001), zatím poslední regulérní deska Vendetta (2004) a výběr rarit Vampire Songs – Tajemství gotických archivů (2005) působily jako jednotlivé kamínky, které postupně uvolnily obrovskou lavinu zájmu o tuto vlajkovou loď české gothic scény, nezasažené módními a mediálními vlivy. Nedávné znovuobnovení XIII. století tak nadchlo všechny věrné fanoušky formace a stalo se bezpochyby jednou z největších událostí na české gothic rockové scéně v letošním roce.

Jako speciální host večera poctí Futurum svou návštěvou fetisch:MENSCH z Německa. Její ústřední postavou je zpěvák Oswald Henke, který bude hudebním gurmánům jistě známý z dlouholetého gothic/darkwave projektu Goethes Erben, nebo jako spoluzakladatel významného labelu Danse Macabre Records. Do svého nejmladšího projektu fetisch:MENSCH si Henke přizval jak kolegu z Goethes Erben, kytaristu Tima Hofmanna, tak Jochena Schobertha z Bella Donny (kytara, syntetizér) a sestavu doplnil bubeníkem Dirkem Törppem. Zvuk tohoto čtyřčlenného tělesa se pohybuje někde na pomezí pochmurného gothic rocku a elektronické energie ve stylu Juno Reaktor. Zvláštností fetisch:MENSCH je osobitý přístup k vydávání desek. Za svou krátkou kariéru totiž formace natočila pouze několik songů, které vyšly na kompilacích časopisů Orkus a Zillo. Turné, v rámci kterého Oswald Henke a jeho kumpáni navštíví i Prahu je věnováno prvnímu dlouhohrajícímu počinu „Manchmal“, který si zájemci budou moci v průběhu podzimu POUZE stáhnout na oficiálních stránkách kapely.

Pokud patříte mezi příznivce charakteristické gothic rockové atmosféry a zvuku, neměla by vám tato jedinečná hudební slavnost uniknout. Živá produkce začíná již v 19:30, aby návštěvníci akce pohodlně stihli poslední spoje, aniž by museli obětovat vystoupení některé z kapel. Vstupenky seženete v našem předprodeji (320,– Kč), v síti Ticketstream (330,– Kč), nebo na místě za 350,– Kč. Ovšem pozor, vzhledem k předchozím zkušenostem je možné, že bude vyprodáno.

fetisch:MENSCH (GER), XIII. Století, Hrabě X
4. září 2008 (od 19:30)
Praha, Futurum (Zborovská 7)
Vstup: 320,– Kč Sanctuary / 330,– Kč Ticketstream / 350,– Kč na místě

 Podpis 

14.7.2012 Electro Prague Festival vol.12 - monoLight (pl), SunSin (cz) + 3 kapely v Praze

Profil
 
 
   
 
 

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy