“Všetko zrátané vo volkých sumách”, to je článek ze slovenského Populáru, to byl ultra hustej hudební magazín, velmi prodepešácký, a to ještě za totality…
Zahřálo mě u srdce, když jsem tu objevila obrázek kalendáře z roku 1994, tehdy vyšel v Halo, kreslila jsem ho tehdy po dohodě s Míšou Olexovou. Původně to měl být velký kalendář A3, měla jsem nakreslených pár měsíců, ale vzhledem k tomu, že se tenkrát nesehnalo dostatek financí na tisk, realizovaly se nakonec 2 dvoustrany do Halo. Ještě mám originály schovaný . Je to mazec
Dangerous: mno, dobrá práce…znáš to, když je ta práce koníčkem ... Díky .
DeeBeeDM: Děkuji za přání, zahřála jsi u srdce tentokrát Ty mě .
Oooo!!! Kalendář je Tvé dílo??? Všechna čest a obdiv, je super!!! To bylo tedy překvápko, co říkáš?
to teda bylo překvápko .
Je to kus historie, vzpomínám si , že jsem ty A3 kalendáře tenkrát vezla Míše O. na sraz v 93 do Prahy do Lucerny, ještě s 2m Dejvákem kresleným, který pak pověsili na podium. V noci, když jsme šli na vlak, tak jsme se stavili v jednom baru, totálně vyšťavený a utahaný, seděl tam nějaký Němec, ptal se, co to mám v těch deskách, tak jsem mu po přemlouvání ukázala ty obrázky. Nepamatuju si, jestli to byl tenkrát taky fanoušek, ale chtěl je koupit. Odolávala jsem dlouho, ale když mi za úvodní stránku nabízel 500,- tak to se už odolat nedalo . V 93 to byly velký prachy. Tenkrát jsem si říkala, nakreslím si ho znovu, ale už se tak nikdy nestalo.
Tak tedy…co na to říct? Jen lapám po dechu a nechápu. Nádherná kresba v neskutečném měřítku, neuvěřitelný příběh…
Pamatuješ si ještě, jak dlouho jsi na tom dělala?