To znám…ale já už se cvítím,jako vorvaň a funím,jako mops…takže jsem se rozhodla,že do září na dovolenou budu krásná a sexy….ne,že bych teď nebyla,ale budu ještě víc..
To je idealni kombinace.A jak se jinak dari staremu partakovi z dm.cz ?Kdepak ty stare casy jsou,co?:-)
Jo, tak to mi ani nerikej… davno davno jiz tomu, co jsme nocovali na dm.cz. Bylo to krasne, i kdyz jsem to pak zazdil… ale nekdy bych se do ty doby vratil
Jinak, mne se dari porad dobre. Ale starej jeste fakt porad nejsem! A to i kdyz se mi blizi dalsi narozky
To je idealni kombinace.A jak se jinak dari staremu partakovi z dm.cz ?Kdepak ty stare casy jsou,co?:-)
Jo, tak to mi ani nerikej… davno davno jiz tomu, co jsme nocovali na dm.cz. Bylo to krasne, i kdyz jsem to pak zazdil… ale nekdy bych se do ty doby vratil
Jinak, mne se dari porad dobre. Ale starej jeste fakt porad nejs em! A to i kdyz se mi blizi dalsi narozky
A jak se dari stale krasne partacce z dm.cz?
Hele,no ja jsem taky stale mlada.Nedavno jsem oslavila 31,uplna mladice
Dari se dobre,mam hodne prace,takze neni cas na picovinky.Vypadam jak tehotna,ale nejsem:-)Ale jsem stastna.Poridila jsem si rezavyho kocoura.Je to muj milacek,za nic bych ho nevymenila.