Jestli jsme něčím výjimeční, tak tím, že vždy dokážeme vymyslet akci na koncertech Depeche Mode, která vzbudí odezvu i v zahraničí. Do pražského koncertu zbývá spoustu času, ale asi by bylo fajn již začít přemýšlet, co by bylo dobré podniknout….asi by to mělo být něco ohledně Andyho, ale i jiné nápady jsou vítány…
Upřímně nikdo nechce UM nápady na kterých třeba i dlouho dělal.
A když je třeba vytrousí a ony se třeba líbí, tak je pak náležitě potrestán… takže UM mlčí, ale proto že je to UM tak si jde pustit Bong 22 - vtipná a heroistická historka Andyho v prvních letech vystupování
Jo a zkuste zapátrat v Basildonském a pak BONG fanzinu… je tam hodně indicií... good luck du na tu dovču konečně
Jo, pocta Andymu u Murialu vyšla, ale to byla tajná mise pod rouškou tmy akurát, že pak Andy lítat po Žižkově, no co koho by napadl šutr, když existuje silná vůle a víra jen by mě zajímalo, koho zlákala catchka a jestli se mu líbila, Sea of Sin a The Happiest Girl jsou ještě nebezpečnější než Never Let Me Get Enough
Myslím, že budu trávit dovču tu a dětska nechám hrát si na písečku, ať se tam umlátí lopatkama na bábovičky neznamená, že je nemám ráda… Ultramamka jen zahájila volnou výchovu
Jak jsem už psala na FB diskuzi, kdybych byla v kůži DM mě osobně by nejvíc potěšilo, kdyby komplet celé obecenstvo, začalo jak hustiti zpívat World in My Eyes, když by byla odmlka mezi písněmi… tož tak a okamžitě smeteno ze stolu
Je to zaprvé nejefektnější a nezáleží na počasí, denní době a nějakém shánění a čímž nejvíce překvapit hudební skupinu než zpívat jejich písničku a to z nenadání? A ještě k tomu jednu z Andyho nej a, že jich měl…. vím o čtyřech od DM na stopro hustá by byla Medley, ale to už by byla moc velká složitost
Díky inteligente teď mám funkci nástěnkáře! Připadám si jako na střední jestli si ještě někdo pamatuje na mou punkovou nástěnku a díky že jsi jel v linii stromečku a ještě bych chtěla poděkovat rodině, panu králi, Bizonovi, vesmíru a ze všeho nejvíc….
Jo a eště jsem chtěla tu, jestli to tu někdo sleduje… dvě věci… důležité
Jedno je zjištění, že Prdelka v promo fotkách k mementu buď ztratil pásek, nebo mu rupnul knoflík u gatí a nebo se vrátil k mode konce 90 tých let, kdy pubescenti a hiphopeři nosili kalhoty na půl žerdi… což jsem nechápala a stahovala muehehehe… nikoliv ze sexuélního, nýbrž z muehehehe hlediska… ftipné to nebylo, za to zadostiučinění za zločin proti módnímu vkusu určitě... jo a stylu podkov od Bizona jsem od mládí říkala kašpárek z doby gotické..... kulatá špička je víc in za každé doby ne, jak špičky, i když ty likérové... jak nejdřív odhryznete piškot a pak se mezi prsty pomalu rozpouští našlehané čokoládové cosi a vy jste celí od lahodné náhražky vaječného likéru… to zas budou sny… mě je lepší šatit než živit… až na trička nestřídám jen za relativně čísté a nejmíň od barvy… kroť se Ultra
JO A K TOMU HLAVNÍMU POUŽIJI CAPS LOCK… VŽDYCKY MĚ VYTÁČÍ, TEĎ HO VYUŽIJI…
MÁM UŽ VYBRÁN SONG CO BUDETE VŠICHNI ČISTĚ DOBROVOLNĚ POVINNĚ ZPÍVAT NA KONCERTU - TRAMDADADÁÁÁ
COMING BACK TO YOU - LEONARDO DA COHEN A HLAVNĚ PRDELKA… MARTIN L. GORE…. SILNÝ SONG, SILNÝ MARTINŮV VZOR, SOUČÁST ANDYHO A DAVE HO TAKY MÁ RÁD, TŘEBA O TOM JEŠTĚ NEVÍ NEBO NEVIM, ALE URČITĚ, KDYŽTAK TO TAKY BUDE MÍT DOBROVOLNĚ POVINNĚ... JAKO PES