Depeche Mode Cz
Oficiální fanklub skupiny Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace




   
 
17.12. LOLA ANGST (DE) + TEAR, Exit music hall Chmelnice, Praha 3
Posláno: 3.12.2008 o 1:58   [Ignorovat]
Clean
Ikona: Mirage
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 79
Registrovaný: 18.12.07

Ve středu 17. prosince 2008 v nově rekonstruovaném a vybaveném klubu Exit Music Hall Chmelnice vystoupí kontroverzní německo/chorvatská electro trashová formace LOLA ANGST, které vévodí obří kostelní varhany.
Ačkoliv Alexandar Goldmann se čtyřmi křížky na hřbetu nepatří zrovna mezi muzikantské mladíky, jeho projekt Lola Angst s přehledem strká do kapsy i počiny daleko mladších kolegů. Tento zpěvák, původem z Chorvatska, namísto stárnutí dozrává jako víno, a není proto divu, že se jeho tvorba dá směle zařadit ke špičce německé alternativně elektronické scény. Samostatnou kapitolou je dnes již téměř kultovní živá prezentace Loly Angst, které svého času dominovaly (kromě kostelních varhan se šlehajícími plameny) i dvě tančící baletky. 
Ty byly sice vysazeny kdesi uprostřed pustiny a tak do Prahy nepřijedou, ale pověstný Tourbus Loly Angst se řítí dál a letos se nevyhne ani České republice. Alexandar „Jerusalem“ Goldmann, silná rytmická podpora ze Srí lanky Tyrone Silva, Siegbert van der Schmu (ženatý se syntetizátory) a mistr basů Flexner představí ve dříve vyhlášeném klubu Na Chmelnici, nyní Exit svůj velebný repertoár, poskládaný ze starých i zcela nových tracků. Chybět samozřejmě nebude ani hlavní aktér – ohnivá kráska Lola, která od poslední návštěvy Prahy utěšeně vyrostla - nyní již měří tři metry na výšku a váží přes tři metráky. Diváci dostanou ochutnávku i z chystaného třetího CD „Viva la Lola“, které bude v příštím roce (podle Goldmanna v „roce „Loly“) živě prezentována za účasti 7 profesionálních operních pěvců, malého komorního orchestru a cembala. Přijďte se podívat na jedinečnou show elektronických nomádů, kteří tráví více než dvě stě dní z roku na cestách ve svém přestavěném Lolabusu, který patřil německé armádě. Lola Angst totiž nejsou jen varhany, do pozadí kopající beaty a silné melodie - je to styl života, kterým se hlavní aktéři chtějí podělit s publikem o své upřímné opojení hudbou. A můžete se vsadit, že to dělají pořádně nahlas.
Jako předskok Loly Angst byla vybrána pražská čtyřčlenka Tear frontmana Zdenka Vovesného, která má pověst jednoho z neprogresivnějších uskupení electro rocku u nás. Šlapavá živá rytmika (Adam – basa, Alex – bicí) je zdobena množstvím samplů, zvukem živých houslí (Anežka) a expresivním vokálem (Zdenek). Tou největší zbraní Tear je však koncertní energie, která nenechá nikoho na pochybách, proč byla kapela vybrána, aby reprezentovala českou scénu i na předních zahraničních festivalech.
Protože pánové z Loly Angst rozhodně nepatří mezi hvězdičky, které by se po vystoupení zamknuly v šatně, nebo jely rovnou na hotel, bude připravena i DJ party v režii CZ Sanctuary DJs Teamu, tentokráte orientovaná na taneční elektroniku. To znamená skvělou možnost „vypustit zbytek páry“ a pořádně zapařit s Alexandrem Godmannem a dalšími postavami z čarovné země Lola, kteří v klubu zůstanou na pár panáků absinthu a fotek s fanoušky.

Přijďte se do Exitu ukrýt před vánočním shonem, nákupní horečkou a tlouštíkem v červeném kabátu (se spřežením sobů)!

First minute! Předprodej vstupenek bude exkluzivně probíhat přes formulář na http://www.sanctuary.cz, který bude spuštěn dnes (3.12.) v 10:00 dopoledne a prvních 30 zájemců, kteří si koupí lístek přes předprodej CZ Sanctuary získává slevu 50,- Kč z lístku, tedy jen za 200 Kč! Ostatní budou mít vstupenku za 250 Kč a na místě bude k dostání za 300 Kč.

Summary:
LOLA ANGST (D) + TEAR (Praha) + afterparty by CZ Sanctuary DJ’s
středa 17. prosince 2008 (start 20:00, afterparty 23:15 až do rána, pokud budou lidi)
Exit music hall, Chmelnice, Koněvova 219, Praha 3 - Jarov - http://www.exitchmelnice.cz
Vstupné: předprodej (prvních 30 vstupenek) 200,- Kč /  250,- Kč; na místě 300,- Kč

Weby kapel s ukázkou hudby: http://www.lola-angst.de , http://www.tear.eu
Flyer: http://mi.rage.cz/akce/Lola_Angst-Exit-Prague.jpg
Fotky LA z koncertu na podzimním Sázavafestu 2007 - http://mi.rage.cz/2007/Podzimni_SazavaFest-Abaton-9.11.2007
Rozhovor s Lola Angst z minulého roku najdete na http://sanctuary.cz/rs2/index.php?text=1623-rozhovor-s-lola-angst

 Podpis 

14.7.2012 Electro Prague Festival vol.12 - monoLight (pl), SunSin (cz) + 3 kapely v Praze

Profil
 
 
Posláno: 31.12.2008 o 16:52   [Ignorovat]   [# 1]
Clean
Ikona: Mirage
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 79
Registrovaný: 18.12.07

Koncert Lola Angst byl na prani kapely presunut na duben 2009, vice informaci bude vcas uvedeno.

 Podpis 

14.7.2012 Electro Prague Festival vol.12 - monoLight (pl), SunSin (cz) + 3 kapely v Praze

Profil
 
 
   
 
 

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy