Depeche Mode Cz
Oficiální fanklub skupiny Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace




   
 
Music For the Masses (1987)
Posláno: 13.3.2010 o 13:02   [Ignorovat]
Administrátor
Ikona: Dangerous
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 672
Registrovaný: 27.11.07

The Things You Said, Sacred, To Have and To Hold, I Want You Now či Pimpf…pro každého fanouška Depeche Mode nesmrtelné písně, nesmrtelného alba

 Obrázkové přílohy  depeche-mode-music-for-masses-cd-cover.jpg
 Podpis 

Stay Dangerous.

Profil
 
 
Posláno: 12.8.2013 o 12:11   [Ignorovat]   [# 1]
The Sun And The Rainfall
Ikona: shraddha
HodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 6
Registrovaný: 25.10.12

K tomuto albu se mi vážou hluboké vzpomínky…byla to má první LP deska na prvním vlastním gramofonu a později, když se objevily walkmany a kazeťáky, to bylo jedno z prvních alb, které jsem sjížděl…na druhé straně kazety jsem měl Violatora wink.
  Co o albu říci? Je to první předzvěst toho, že DM nejsou jen svět sami pro sebe a že nejsou jen nějakou pofidérní subkulturou, že je neposlouchají pouze oddaní přívrženci. Hudba pro masy je opravdu výstižný název. Říká se, že posluchači si udělají obrázek o tom, jaké je album, zhruba po prvních třiceti sekundách poslechu alba, proto je prý první písnička obzvláště důležitá. Never Let Me Down Again je typická stadionovka, která se s tím nemaže a tudíž posluchač nemá na výběr, než toto album brát vskutku vážně. Takový vztaz od DM: jsme tu a jsme v plné síle a na rozdíl od zasmušilého Black Celebration nás bude slyšet!
Podobně jako Violator je to album vyrovnané, od začátku do konce má svůj příběh a co se zvuku týče, je to vyšperkované tolika jemnými detaily, které vyvstanou až po několikerém poslechu a které dělají celek celkem…třeba přechody mezi písničkami jako by měly svoje vlastní poselství...šumění mezi Never Let Me Down Again a The Things You Said krásně nenásilně a přitom přirozeně odděluje, zvuky před a po To Have And To Hold působí depresivně, ale nikoliv beznadějně...Sacred, vskutku “posvátná” píseň, Little 15, romantický ploužák, který v pozitivním slova smyslu dojme srdce každého depešáka…a Pimpf, symfonický skvost, dělá nádhernou tečku za tím vším, houstne dál a dál a v tom nejlepším přestane. Pro mě 9/10.

 Podpis 

...and when our worlds they fall apart
when the walls come tumbling in
though we may deserve it
it will be worth it

Profil
 
 
Posláno: 16.11.2019 o 13:53   [Ignorovat]   [# 2]
The Sun And The Rainfall
Ikona: duran80
HodnoceníHodnocení
Celkem příspěvků: 9
Registrovaný: 23.12.14

Vrchol DM ne Violator není co dodat ani vylepšit

Profil
 
 
   
 
 

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy