Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



29. dubna začíná jejich německé turné - DM

Jsou se silnými kladivy opět tady: DM ve svém novém videu Stripped mlátí do autovraků. 21. března následuje LP Black Celebration, a už před měsícem, totiž od 29. 4. odstartovali největší německé turné do 25. 5.

Přání mladíků je jen jedno, aby se neopakovala nepříjemná příhoda z posledního turné ve Stuttgartu. 1. 12. 1984 někdo bezhlavě hodil CS kouřovou bombu mezi 6 000 diváků. V následující panice bylo 23 návštěvníků zčásti zraněno.

Koncem února byli mezitím pachatelé zločinu - tři mladiství ze Stuttgartu - na základě dalších deliktů potrestáni mezi 16 měsíci a 2 a půl lety vězení.


Anglie bude (?) fotbalovým světovým mistrem

O fotbal se Andy zajímal i na turné po Americe. Andy říká: „Samozřejmě sleduji MS v Mexiku. Většinou mám v každém hotelu televizi a video a s tím žádný zápas nepropásnu!" Koho tipuje Andy jako mistra světa 1986? „To je otázka: Německo... v každém případě má nepatrnou šanci. Mistrem světa 86 bude Anglie!!!"


Uzavřeno jejich světové turné ´86 (Bravo 1986)

Dlouhá doba stresů pro 4 DM u konce. Po jásavém turné po USA, letěli DG, AF, MG a AW v polovině července na Dálný východ. Na programu byl týden dovolené v Bali. Přítelkyním a ženám poslali kabelogram /elektropopperú, že odletěli.
Potom hostovali v Japonsku a 10. 8. se objevilo nejnovější natočené video zapalujícího singlu A Question Of Time, je úplně nově namíchané. Konec světového turné Black Celebration našel své místo v Evropě. Po koncertních show ve Francii a v Itálii hráli DM na rozloučenou v Kodani. Jako dárek mají DM pro fans přichystané senzační překvapení v září chtějí v Anglii sestavit vůbec své první live-album. Ještě před vánoci by se mělo 2LP jako dokument World Tour ´86 objevit v obchodech.


Bravo 52 (16. 12. 1986)

DM své plánované SLP-live z posledního turné nechali zemřít. Za to již plnou silou pracují na novém albu, které je očekáváno v květnu 1987. Mini-LP klávestisty Alana Wilder - mnoho se vás po něm ptá - se jmenuje „Recoil" a vyjde přes Intercord (126.849).

18. duben 2003 o 14:44 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.