Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



Alan Wilder - Nebudu natahovat vydání dalšího alba

Běloruské stránky depechemode.by zveřejnily exklusivní interview s Alanem Wilderem.

Na začátek nám řekněte, čím jste se zabýval těch sedm let od vydání alba „Liquid". Už Vás dlouho nebylo vidět?

Mně se podařilo užít si ty věci, na které jsem během práce ve studiu neměl čas. Chtěl jsem třeba vždycky být se svými dětmi, vidět, jak rostou, proto jsem svůj čas zasvětil jim, pokoušel jsem se podílet na tom, jak rostou. Taky jsem cestoval (hlavně po Evropě), postavil jsem skleník, bavil jsem se s přáteli a hodně hrál tenis. Díval jsem se, jak vyhrálo anglické kriketové mužstvo „The Ashes" a taky jsem viděl, jak anglické fotbalové mužstvo žalostně vyletělo z mistrovství světa ve fotbale...no a pil jsem víno (hodně vína) grin

V jaký moment se objevil nápad udělat nové album? Začal jste plánovat hned od vydání alba „Liquid" nebo jste v tu dobu vůbec neuvažoval o žádném novém albu. Co vás zas přivedlo k nahrávání?

Ten nápad vlastně vždycky lítal ve vzduchu, ale dlouhou dobu jsem se vůbec nemohl sebrat a začít na něm pracovat! Několikrát během pětileté přestávky jsem se pokusil začít nový projekt, ale práce mi nějak nešla. Bral jsem to jako znamení toho, že ještě nejsem připravený.


Vydání nového alba Recoil : subHuman se blíží, a Alan Wilder začíná být aktivní. Na internetu již můžeme objevit řadu zpráv a rozhovorů.

* Po delší nečinnosti byly spuštěny oficiální stránky Recoilu : Shunt .

* Na stránkách myspace Recoil si můžete poslechnout ukázky tří nových písní z alba

* první uvolnění singlu Prey bude dne 25.června


Položte svoje otázky Alanovi

depechemode.sk by rado urobilo vlastný rozhovor s Alanom Wilderom. V rámci faktu, že veľa skutočností už Alan odhalil v odpovediach v neprebernom množstve rozhovorov, vyzývame vás, aby ste do diskusie napísali otázky, na ktoré vás zaujíma Alanova odpoveď. Budeme radi, ak si na otázkach dáte záležať. Vyvarujte sa však notoricky známym otázkam o Depeche Mode a o jeho odchode.

Prosím, v diskusii tento krát nediskutujte. Položte len otázku/otázky zmysluplne sformulované, tak ako keby ste sa ho to naozaj naživo pýtali.

11. červen 2007 o 1:08 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.