Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



Dave Gahan: Byl jsem ve vězení

Se svým novým číslem Shake The Disease útočí opět Depeche Mode (Martin, Dave, Andy a Alan).

To je minulost Depeche Mode - zpěváků. Jak k tomu došlo? Dave Gahan a Martin Gore z DM pózují polonazí pro fotografy. Před svým americko-japonským turné, kde britští syntetizátoři hráli pro 15.000 diváků, splnily se jejich staré sny z mládí, totiž jednou se tak správně nechat vyfotografovat.

Dave vypravuje: "Co jsme mohli dělat, věrné fotografie "naší kůže" to byl vždycky můj sen."
"Ve svém mládí to byl typ z Basildonu, totiž jiný než "staré bolesti" s "dobrými mravy". Pozoroval jsem již jako malý chlapec, že můj otec jako nevlastní otec je a byl zatrpklý, moje matka mně to neříkala," vypravuje on.

"Věřím, že moje matka měla se mnou zcela "krásné těžkosti" i s mou sestrou Sue a s mým bratrem Petrem. S neposlušností jsem se potýkal už ve škole. Načesával jsem si, tupíroval a sprejoval účes jako "tvrdou stěnu". To mi vše přineslo trojí vězení v mládí. Ale s penězi, které jsem vydělal jsem podporoval svou matku a navíc každý večer jsem řádil s vrstevníky." podotýká Dave.

V souvislosti s tím Depeche-zpěváci učinili "skok" do svém umělecké branže bez závěrečné zkoušky jako by odhodili vše, co souvisí s "pankáči". Z té doby pochází také Davidova dřívější láska pro různé vylomeniny jako například tato uvedená fotografie.

Dave k tomu dodává: "Depeche Mode není žádná skupina, je ale umělecky vybudovaná. Chcem vytvořit dobré studio a odvádět dobrou práci na umělecké scéně pro naše fanoušky a pár dobrých hitů. Fanoušci se mohou těšit na DM - velké hity - gramofonové desky z let 1981 - 85, které brzy vyjdou.

16. leden 2006 o 14:06 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.