Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



Dave Gahan čelí na svém novém albu smrtelnosti

"Čas je hrozivý" říká frontman Depeche Mode magazínu NME, Gahan právě před pěti hodinami dokončil nahrávání své druhé sólové desky s názvem 'Hourglass', která vychází 22.10. v UK a o dva dny později v USA.

NME.COM odchytlo Gahana v jeho adoptovaném domovském městě New York, aby s ním pohovořilo o novém albu, a o tom jak se rocková star vyrovnává se svou vlastní smrtelností.

"Moje malé studio je na jedné z nejrušnějších ulic ve městě, kde můžeš cítit skutečný New York dnem i nocí." řekl Ghan NME.COM.

"V písni s názvem 'Endless'můžeš slyšet ruch z ulice na pozadí,a v jednu chvíli uslyšíš 'woop' z policejního auta, ale nechali jsme to tam."

Gahan spoluprodukuje 'Hourglass' s bubeníkem Christian Eignerem a Andrew Phillpott.

"Rozhodli jsem se produkovat album sami, což nakonec bylo více práce než jsme mylseli" připouští Gahan. "Ale ukázalo se to být velkou zkušeností"

Dokončili nahrávací proces v rychlosti 8 týdnů, což bylo dokonalé množství času, jak říká Gahan. "Měli jsme svěží energii, takže se to neodrazilo špatně na produkování"

Prostřednictvím 'Hourglass' Gahan otevírá téma smrtelnosti, stárnutí a ubíhání času.
"To jsou věci, které mne samozřejmě nakopávají na zadku od počátku dne" říká Gahan

"Žitím v New Yorku ubíhá čas velmi rychle. To město skutečně nikdy nespí. Ale já chtěl zpomalit a přijmout, že jsem tam kde jsem. Čas je pro mne děsivý, ale to je v pořádku. Nechci už více marnit čas sezením a přemýšlením o tom, chci být venku, tam kde se dějí kreativní věci."

Gahan odhaluje, že turné k jeho nové desce se může uskutečnit, záleží na reakcích posluchačů na nové album. "Budeme čekat až uvidíme co se stane a zda-li lidé tu desku skutečně přijmou." říká frontman Depeche Mode.

23. červenec 2007 o 2:13 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.