Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



Devotional v Praze 1993

Ilustrativní: Devotional v Praze 1993

Vzpomínáte na naprosto úžasné šílenství, když se stadionem na Letné rozléhalo "I can taste more than feel ..." ? Za měsíc, přesně 18.6. to bude již dlouhých patnáct let, co jsme od ranních hodin postávali u stadionu Sparty, abychom prožili dvě hodiny z "nejzkaženějšího turné v dějinách rocku". Byl to nepředstavitelný a nezapomenutelný zážitek.

Na 18.6. připravuji vzpomínkový článek na tento koncert, a protože je nás na těchto stránkách spousta, kteří ten den před 15 lety na stadionu Sparty prožili, tak prosím ty, kteří by se o své zážitky a vzpomínky rádi podělili s ostatními, třeba jen jednou dvěma větami, ať je napíší na mail: .(Pro zobrazení této e-mailové adresy musíš mít zapnut JavaScript). Děkuji.

Obrázok

13. duben 2008 o 6:13 • Dangerous • Články

Diskuze

Uživatel: mishut

mishut      1   19. květen 2008 o 6:40

Dnes je to 15 let, co Devotional Tour odstartovalo. Nezapomenutelná doba.


Uživatel: Dangerous

Dangerous      2   19. květen 2008 o 6:43

to mishut: ano přesně tak smile


Uživatel: Mirxon

Mirxon      3   19. květen 2008 o 15:00

Ten koncert byl úžasnej, naprosto šílenej v tom nejlepším slova smyslu a myslím si, že kdo byl tenkrát na koncertě velký kapely poprvé a v případě Depeche Mode obzvlášť, jen v úžasu s otevřenou hubou valil oči jaká to byla palba pro uši a pastva pro oči. Zvukově i vizuálně  naprosto vyladěný na maximum! Lepší koncert nikdy před tím ani potom jsem snad nezažil. Viděl jsem to naprosto zřetelně i na rodičích mladších děcek co tam s nima byli. Ty užaslý výrazy v jejich tvářích. Něco neskutečnýho! Pro mě teda určitě!


Uživatel: mishut

mishut      4   20. květen 2008 o 10:57

Já tam tenkrát nebyl, ještě jsem byl moc mladej. Pamatuji si, že jsem seděl ten večer u rakouské TV a vychutnával si Pasadenu 88, památný koncert, který měl tehdy pětileté výročí. Myšlenkama jsem byl však v Praze. Závidím každému, kdo tam tenkrát byl…


Uživatel: blacky101

blacky101      5   20. květen 2008 o 17:33

První můj koncert bylo mi 15, tata mě zavezl až ke staďáku ještě starým polským fiatem, musel sem si to doma vydupat.
Zážitek to byl nepředstavitelnej a doteď jsem rád že sem tenkrát jel.
Byl sem tenkrát zelenáč takže třeba death´s door sem vůbec neznal a fly on the windscreen taky ne, protože na polské kazetě BS chyběla.
Efekty a atmosféra byla fantastická, jediný malý mínus byl nevyprodanej stadion, doteď nechápu proč, době největší slávy.
Ve škole sem musel mít referát o koncertu, přitom sem jim pustil výběr ze 101. Když vyšel Devotional znovu se mi vrátili vzpomínky. Od té doby mi už skoro žádnej koncert neušel ale první byl první.


Uživatel: David

David      6   1. červen 2008 o 15:18

já kvůli koncertu dezertoval (VÚ Kutná Hora)...naštěstí se to neprovalilo


Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.