Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



Martinovi dělá dobře, když může lidi šokovat

Martin Gore je nar. 23. 7. 1961, je vzhledem na své podivné "Klamoten" (oblečení) nejvíce proměnlivým z Depeše. Kučeravé blond vlasy německého střihu, často se představuje v koženém oblečení a stýká se se svou německou přítelkyní Christinou.

Kdo zná pisatele songu ve skupině trochu lépe, ten potvrdí, že vyloženě dělá dojem Gaudiho - bez perverzních náhledů. Není rovněž obézní, jak by se dalo předpokládat. Dělá mu jen dobře, že může lidi šokovat. Soukromě je Martin mírumilovný společník, jak jen si lze představit, snad jen trochu zdrženlivý.

Alan Wilder, který v r. 1981 nahradil ve skupině Vince Clarka, se narodil 1. 6. 1959 v Londýně. Platí za technika ve spolku. Alan jediný před Depeche Mode získal zkušenosti v hudbě, když se jako pomocná síla přiživoval v londýnských studiích. Přišel k Depeche Mode pomocí zcela jednoduchého inzerátu a potřeboval velmi dlouho, než byl od ostatních uznán za společníka. Vince Clark tehdy vystoupil, jelikož mu tiskový hluk připadal příliš velký. Později slavil spolu s Alison Moyet opět úspěchy jako Yazoo.

Alan platí mezitím jako pravý odborník ve věcech Depeche Mode. Když se tři ostatní po gramonahrávce odeberou na zaslouženou dovolenou, sedí on po celé dny v mixingstudiu, pracuje na páscích a dává teprve soungům správný sestřih.
Vedle toho je Alan fanatický pracovník ve filmu Video a úzkém. Je vždy spolu s videokamerou, přejímá hlasy a reakce a pak je později předvádí s velkým smíchem svým přátelům.

Jako pátého člena v tomto kvartetu lze označit producenta a šéftechnika Daniela Millera. Daniel nejenže skupinu objevil, přivedl ji světoslávu, je něco jako otcovská postava pro všechny čtyři. Krajně plachý Daniel poroučí ve studiu jen svým očním cvikrem, jeho příkazy jsou téměř nehlasné a neslyšné. Jeho slovo je zákon. Součet těchto faktorů dělá jasno, proč Depeche Mode nyní již po pět let plave na úspěšné vlně. Je komické, že čtyři sice ve své vlastní zemi měli jen malý úspěch, na druhé straně jej mají v Německu, Americe, Japonsku. Každá deska je plánovaná, koncept je již na rok dopředu a provádí velká turné. Konec Depeche Mode je ještě v nedohlednu.

9. březen 2004 o 13:58 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.