Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



Nevysíláno, přesto zachyceno

Následuje interview Richarda Bladea s Davem Gahanem ze zákulisí rádia KROQ FM Acoustic Xmas. Kvůli tomu, že se KROQ změnilo na komerční stanici (rozuměj nevěří již v dobrou muziku jako DM) nebylo interview nikdy odvysíláno.

Dave, jsi zpět v Los Angeles. Jak dlouho se zdržíš?Uhhhmm, mám asi měsíční přestávku.

A potom jdeš zpět do Londýna pokračovat v nahrávání?

Ne, půjdeme ještě na chvíli do New Yorku, poté zpět do Londýna a poté zase zpět do New Yorku. Ale máme nahrány 3 písničky, zhruba, a je to dost rozdílné, ale to je ...Alan samozřejmě odešel takže jsme...přišli jsme s Timem Simenonem a ten je fakt dobrý, hm...

On je z Living Color, že?

Hm ne, to byl Doug Wimbish, basista, kamarád. Hrál s námi a Gozer taky. To je bubeník ze Soul II Soul...hm... Máme docela rádi muzikanty z této kapely. Já a Martin pokračujeme dost dobře, a Fletch, hm. Chci poděkovat, když mám tu příležitost, každému, kdo mi poslal dopis, hm poté co jsem udělal to, co jsem udělal, bylo to hloupé (sebevražda). Hm, ale bylo to ohromné, cítil jsem se poté mnohem lépe a hm, nyní mohu tedy být zpět v hudebním byznysu. Doufáme, že to vydáme v říjnu. Jak víš, je to opravdu dobré, Richarde.

Chystáte turné?

Myslím, že ne. V tuto chvíli ještě nic neplánujeme, možná několik vystoupení tady a tam, ale konání turné to by si vyžádalo od nás od všech velkou oběť. Hm, a rozhodli jsme se, že s touto deskou uděláme něco odlišného. Trochu jinou cestou dáme lidem vědět o naší desce, všichni máme rodiny, věci pokračují, však víš.
A co nějaké vystoupení se všemi těmi kapelami, uvažovali jste o něčem podobném?
Jo, něco takového by bylo dobré.

Jako Weenie Roast v červnu?

Neříkám nic. Už budu muset jít Richarde.

Dobře Dave.

Pak se ti ještě ozvu.

Drogové obvinění

Dave Gahan byl zadržen časně ráno v úterý z podezření držení drog po zřejmém předávkování kokainem.

"Gahan byl odvezen do Cedars-Sinai Medical Center po kolapsu ve svém domě ve West Hollywoodu, Los Angeles. Šerifův zástupce přivolaný do domu našel velké množství něčeho, co vypadalo jako kokain. Po ošetření v Cedars-Sinai byl Gahan propuštěn do péče šerifova oddělení."
28/5/1996 Reuter

"Gahan byl zadržen a je vyšetřován pro držení kokainu a užívání heroinu. Kauce činila $10 000. Gahan byl nalezen omdlelý na podlaze Sunset Marquis hotelu v 1:15 hodin ráno. Hotel je populárním místem muzikantů. Vyšetřovatelé našli v pokoji stříkačky a tvrdí, že si vstříkl "speedball" - nitrožilní směs kokainu a heroinu. Lidé, kteří byli s ním a přivolali pomoc řekli, že 10 min. poté, co si vzal drogy, upadl do bezvědomí. Po ošetření v nemocnici byl předán šerifovu úřadu."

28.5.1996, LA Times

10. prosinec 2005 o 12:10 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.