Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Aktuální srazy



Pech s Depeche Mode

Dave Gahan asi sotva věřil svým očím, když rozevřel Bravo 10/89 na straně 7 a tam objevil obrázek „své“ ženy: během turné po USA seděla vedle Daveho syna blondýna s krátkými vlasy, zatímco tam měla být Joanna. Potom se asi patrně usmál: byl to list kontrolovaný skupinou! Aby se tímto nešířili nepravé domněnky: Dave Gahan měl právo ukázat, že to není Joanne. Sorry za výměnu.

V našem archivu jsme obrázek Daveho a jeho ženy Joanne nalezli. Je už několik let starý. Proto ho nechceme ukázat. Od jeho sňatku začal být před veřejností zdrženlivější. „Chci se svou ženou chodit také třeba nakupovat a ne utíkat před hrozny běžících fanoušků."

Mezitím postupuje nové DM LP v hitparádách. Zvláště napjati jsou Dave and Co. na to, jak se jejich koncertní film v tomto týdnu začne promítat v kinech.

Depeche Mode - v činnosti na novém LP

Dave Gahan nyní musí na nějakou dobu opustit své vřele milované výlety s udicí.
DM jsou v tomto čase zaměstnáni v Miláně, kde kutí nové songy pro příští LP. Desku ale nebudou nahrávat v Itálii, ale v jejich oblíbeném studiu v Dánsku, kde už jsou stálými hosty.
Dříve než přijde nové LP do obchodů, objeví se ještě sóloprojekt Martina Goreho - Counterfeit e.p. (Padělek). Na této fanoušky vřele očekávané desce jsou k slyšení už zpracované verze.

25. květen 2004 o 14:42 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.