Depeche Mode Cz
Oficiální fanklub skupiny Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace




   
 
Peter Heppner
Posláno: 22.11.2009 o 12:17   [Ignorovat]
Ice Machine
Ikona: DMan101
Hodnocení
Celkem příspěvků: 0
Registrovaný: 19.11.09

Peter Heppner-Moje recenze na jeho sólový počin s příznačným názvem SOLO z roku 2008 a samozřejmě přidám i odkazy.
  Znáte Heppnera?Co jsem se ptal mého okolí moc lidí ani netuší že existuje.Nechci moc rozvádět zda by jste ho měli znát nebo ne-můžete si vyhledat o něm info na nete.Sice jich moc není.Ale rozhodne je to zajímavý člověk.S hlasem high quality.Možná jen tolik že byl dlouholetým členem legendární německé synth pop skupiny dua WOLFSHEIM.Kteří se bliskli zajímavými počiny které by se dali v nemalé míře přirovnat k DM.I když jsem o jejich přirovnání k DM nikde nečetl.A to jste neslyšeli Jeho album SOLO.
  Hudba kterou prezentuje Heppi na tomto počinu je velmi dobrá až na šedé vyjímky. Tu jsou všechny skladby:Easy,Alleneisen,Suddendly,Vorbei,Being me,I hate you,No matters it takes,Walter(London or Manchester),Wherever,Das geht vorbei…,Vorbei(feat.Moonrise).
  Ano správně jste si všimli 4 skladby jsou v němčině a 7 v angličtině.Pro mne osobně se jedná o velmi kvalitní elektronickou hudbu do které jsou přidané sem tam i pěkné živé smyčce.I když ve Vorbei hlavně ze začátku se mi nelíbí kvůli smyčcům ala Apocalyptica.Takové nemusim.Moc drsné.(DM jsou i v tomto machři.)Ale i přesto všechno je tato skladba povedená.Apocalyptické smyčce se ještě slabě objevují i v Being me.Opět na začátku.Podle mě to mohl vyřešit jemnějšími smyčci.Album se vyznačuje digitálními zvuky.A je depresivní.Pěkně depresivní.Hezky.Nejvíce se mi pozdávají skladby Easy,Suddendly,Vorbei,Walter,pro mně má největší duši Walter-krásné smyčce.Konečně!Krapet připomínající Home od DM. A Wherever zvuk jak ze SOTU-moc pěkné.Akurát že ne analog ale digi.Ha ha pís Walter začíná podobně jak Stripped s hlasem z rádia.Zajímavé.A ty šedé chvilky které by tam dle mého nemuseli být a vůbec mi tam nepasují jsou v skladbě poslední to jest Vorbei feat.Nějakej Moonrise.Dle mého děs běs.Řekl by jsem že refrény jsou velmi slabým odvarem Rammstein.Ach brrrrrrrrr Rammis to NEEEEEEE!A nezájem že dělali coververzi na Stripped.Jejich problém.Ani ta semi nelíbí!Tak!Tato skladba je od věci na rozdíl od Vorbei č1.A ještě.Někdy se mi zdá že nevím kterou skladbu poslouchám.Mám pocit že některé se na sebe dost podobají a to ne kvůli zvukové témě kterou sebou přinášejí ale z rytmického hlediska.Že pomalí refrén a potom rychlí spád v refréně.Ale to jen můj pocit.
  Co říct závěrem? SOLO od Petera Heppnera je si myslím jedním z kvalitních alternativ pro fandi DM.Je to rozhodně spestření.I když DM nic nenahradí.Rozhodně doporučuji si poslechnout.
  Já dávám albu SOLO ze sta procent 89,9 procent.

  Zdraví Vás DMan101

Jestliže by jste si vyslechli SOLO od Heppnera budu rád když napíšete Svoje názory na album

http://www.my-artist.net/peterheppner
http://www.facebook.com/pages/Peter-Heppner/44348909823
http://www.en.wikipedia.org/wiki/Peter_Heppner
http://www.wolfsheim.de/
http://www.en.wikipedia.org/wiki/Wolfsheim
http://www.musicx.sk/news.php3?id=4246
http://www.discogs.com/artist/Wolfsheim

Profil
 
 
   
 
 

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy