Téměř ve všech rozhovorech s Depeche Mode či se členy skupiny, ať současnými či bývalými, se objevují dokola stále stejné otázky, hlavními dvěma tématy jsou Daveovo drogově-suicidní období a Alanův odchod. Kdyby jste Vy mohli položit členům skupiny otázku, komu by jste ji položili a jak by zněla?
Ahoj takže bych se zeptal mého idola Davea na to proč začal brát drogy a proč musel odejít z kapely Alan Wilder.Pak bych se zeptal na to jak vychází s ostatními členy kapely a jestli jsou pořád v kontaktu!Díky Váš nový člen Fanklubu DAVE72.
dave72 no to je fakt originální. Mě by spíš zajímalo, jak Gahan reaguje při náhodném oslovení fanouškem, který by se s ním chtěl vyfotit. Mám dojem, že je s přibývajícím věkem poněkud shovívější, než dřív.
Trošku slniečka by ti prospelo v živote…pretože práve ty si zatial nebol originálny.pa
myslíš, že otázka na drogovou minulost je originální? Ta už asi Gahanovi pěkně leze krkem. Nehledě na to, že Dangerous předem upozorňoval, že je právě tohle téma pasé. pa :x
Bych se zeptala Dejváka,jestli mě nechce za ženu..nebo za muže,mě by to bylo jedno :o)
Teda to mě rozsekalo , já myslela, že si vezmeš mě?
No počkej, v Německu mi o tom povyprávíš, už se těším, DD:))
No však jo, vezmu si Tě a Ty bys nechtěla Dejváka,do naší společný domácnosti ?..
Jen si nemysli,chlapa budem taky potřebovat,zas uplně ve všem si nemůžeme pomoct :o))
Mohl by nám třeba to ...zpívat :o)