Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

20 písní Depeche Mode, které vám vytvoří vzrušující směnu v továrně

Ilustrativní: 20 písní Depeche Mode, které vám vytvoří vzrušující směnu v továrně

Hej, pracující, máte pocit, že je něco, co by mohlo udělat plánovanou druhou směnu v továrně zajímavější, třeba se zapotit z jiného důvodu než stát nad kovárnou?

Dobrá zpráva pro nýtovací hlavy, protože jsme pro vás sestavili seznam nejvíc sexy písniček od Depeche Mode, které pozvednou sexuální napětí během každodenní dřiny do nových výšin.

20 písní Depeche Mode, které vám vytvoří vzrušující směnu v továrně
Hej, pracující, máte pocit, že je něco, co by mohlo udělat plánovanou druhou směnu v továrně zajímavější, třeba se zapotit z jiného důvodu než stát nad kovárnou? Dobrá zpráva pro nýtovací hlavy, protože jsme pro vás sestavili seznam nejvíc sexy písniček od Depeche Mode, které pozvednou sexuální napětí během každodenní dřiny do nových výšin.
"New Life"
Není nic lepšího než první píseň z jejich prvního alba, která odstartuje váš den pečlivého a jemného mazání strojů, abyste se ujistili, že ty písty pumpují bez problémů. "New Life" navíc zní, jako by mohla pocházet z televizního zpravodajského magazínu o průmyslovém odvětví, kdyby se skládalo z nadržených modrých límečků, jako jste vy.
"Never Let Me Down Again"
Nepředstavujete si to: když se spustí tato píseň, opravdu se procházíte ve zpomaleném záběru, bez trička, zatímco kolem vás prší jiskry.
Nevšímejte si toho, že váš šéf zběsile mává rukama a poučuje vás o dress code a "Potenciálně smrtelném porušení předpisů OSHA", protože vaše mysl je na molu undergroundové módní přehlídky v New Yorku.
"Strangelove"
Pokud pracujete ve výrobním závodě, kde se vyrábějí tyče, a tajně navštěvujete lekce erotického tance (což je velmi úzký segment trhu), tady je vaše znělka.
A protože vám do přestávky pravděpodobně zbývá ještě pět hodin, využijte tento čas k vymýšlení dobrého uměleckého jména. Nejlépe to uděláte tak, že zkombinujete ulici, na které jste vyrůstali, a kreslenou postavičku, která spustila vaše sexuální probuzení. Pro nás to bude "Union Tasmanian Devil".
“Martyr”
Předstíral jsi někdy, že tvá svářečská helma je jedna z těch efektních ptačích masek, které se rozdávají na orgiích k utajení identity, nebo jsi lhář?
Sakra, můžete předstírat, že jste, kdo chcete, když tavíte kov žhavým hořákem! Možná jsi drsný tulák, který se pokouší uniknout své prověřené minulosti, než se zaplete do vášnivého milostného vztahu s předákovou dcerou. A buď si jistý, že i ty budeš doživotně umučen, protože tě přibije na kříž, když tě chytí (pokud tě takové věci zajímají).
“Walking in My Shoes”
Ano, je to jedna z nejlepších písní 90. let.
Ale je to taky jedna z nejlepších písniček, která zní jako soundtrack k tomu, jak se touláte po té jedné části tovární haly, kde mají všechny ty visuté řetězy (předpokládáme), a říkáte si, jo, měli by si zkusit chodit v botách  dělníka, který se houpe na půl žerdi. Ano, tohle je elektrická vrtačka v mé kapse a já se těším, až vás uvidím.
Stripped"
Ačkoli je to píseň o útěku od shonu moderního života (opak práce v průmyslovém umění), v jejím jádru zůstává téma sexu.
Kdyby to byla scéna z filmu z roku vydání této písně, byla by to část, kdy se detektiv a cíl atentátu začnou příliš sbližovat. Stačí si přinést stejnou energii, když nýtujete šrouby do boku náklaďáku.
“A Question of Time”
Tahle píseň vám naprosto rozproudí krev v žilách, pokud se dokážete dívat na větu "je ti teprve patnáct/ a vypadáš dobře" stejně jako na nového nezletilého zaměstnance na montážní lince.
Vážně, kde je sakra OSHA? Některé hranice se prostě nepřekračují.
“Get the Balance Right”
Je čas stát se profesionálem.
Koženou vestu máte na sobě a do rytmu ladíte a utahujete každou matici a šroub v dohledu. Kolem vás se pohybuje zájezdová skupina z firmy a zajímá se, jestli jste nějaký dodavatel najatý k motivaci týmu tím, že budete na sucho hopsat na hydraulickém lisu. Stejně jako v té písničce, i tady je rovnováha mezi produktivním zaměstnáním a uspokojováním libida. Pokud se budou kravaťáci na něco ptát, řekni jim, že jsi brigádník.
“Behind the Wheel”
Zeptejte se kohokoli, kdo má mozek, a řekne vám, že není nic víc sexy než mít certifikát na vysokozdvižný vozík. Nejsem si jistý, co je na tom, když člověk vozí palety se sudy z jedné strany budovy na druhou, že z něj vyzařuje drsná sexuální zdatnost. Mohou to být feromony nebo výpary z nafty v této špatně větrané budově, co si budeme povídat, milý čtenáři, ale kdokoli za volantem DP15-35 nás může mít.
“Suffer Well”
Doufejme, že nemáte vůči firmě aktivní nárok na odškodnění, protože to by vám opravdu znemožnilo chovat se k tovární hale jako ke svému osobnímu BDSM hřišti. A to poslední, co potřebujete, je, aby vás zavolali na personální oddělení, rozhodně nejméně sexy oddělení v historii zaměstnání. Tahle písnička by vám měla připomenout, že se máte vyhýbat zvedání čehokoli, co váží víc než 50 kilo.
“Everything Counts”
Je čas na malé zklidnění. Nechcete přece v půlce dne vybouchnout, že ne? Přemítání o firemní chamtivosti je zaručeným zabijákem nálady, které se váš generální ředitel rozhodně věnuje. Pokud se ovšem nezabýváte finanční nadvládou, v tom případě můžete dosáhnout úrovně nadrženosti, kterou rozum nedokáže pochopit.
"Lie to Me"
Takhle dobrá basová linka by měla být nelegální, a navíc David Gahan se trefuje přímo do černého: "lie to me / like they do it in the factory." Musíte uznat, že je docela sexy, jak vás šéf škádlí a navléká na nitky příslibem zvýšení platu a společných příjmů jen proto, aby mohl odkoupit akcie továrny a odletět soukromým tryskáčem na Fidži. A ty se každé ráno plazíš zpátky pro další jako dobrá ponorka.
“Love, In Itself”
Většina raných písní Depeche Mode, jako je tato, zní tak, že si vzali magnetofon do ocelárny v Newcastlu a pak přidávali texty, zatímco se natírali dětským olejem. Zdá se, že jim to vyšlo, tak co vám brání? Až budete příště na montážní lince, stiskněte na telefonu nahrávání a zkuste během tří a půl minuty vyjmenovat co nejvíc sexuálních poloh.
“Black Celebration”
Přiznejme si, že výrobní sektor ve Spojených státech je v troskách a je pravděpodobné, že tuto továrnu dělí jedno špatné čtvrtletí od trvalého uzavření. Pozitivní je, že je o den blíž tomu, aby se z nudné továrny na výrobu kuličkových ložisek stal parádní, sexy undergroundový taneční klub, kde všichni nosí chapsy bez zadku a cizí lidi si jen rozdávají prášky! Můžeš s tím rovnou začít a vystřihnout si spodek kombinézy. Na to si připiju!
“Policy of Truth”
Skvělá myšlenka, která se zde objevuje: je opravdu dlouhodobě tak výhodné držet se morální cesty? V tomto světle možná neříkejte svým spolupracovníkům, že jste si vzali šest prášků, které jste si koupili na záchodě u benzinové pumpy. Nejenže by to mohlo mít vliv na vaši schopnost řídit stroje, ale mohli by vás označit za zvráceného sexuálního maniaka. Nechte si to jako své malé tajemství.
“Enjoy the Silence”
V ložnici a na podlaze se hodně osvědčí myšlenka "ukazuj, neříkej", zejména pokud máte špunty do uší. Některá vědoucí přikývnutí a gesta řeknou víc, než by kdy dokázala slova, takže možná zapracujte na způsobu, jak tiše naznačit, že jste během oběda zdemolovali celý kbelík ústřic a stali jste se vnímavým afrodiziakem.
“Fly on the Windscreen”
Je to nepravděpodobné, ale právě dnes můžete zemřít při šílené průmyslové nehodě. Je to morbidní myšlenka, která vás unáší, když máte v hlavě převážně to, že se pro zábavu necháte uškrtit, ale může být také motivací, abyste žili každý den, jako by byl váš poslední. Proč se nepřipravit na odchod v záři rohaté slávy? Jezděte na tom pásu nazí! Naprogramujte tu robotickou ruku, aby vám naplácala!
"I Feel You"
Víme, co si myslíte, a ne, maska se NEPOČÍTÁ jako osobní ochranný prostředek. Na druhou stranu je příjemnější oblékat se pro práci, kterou chcete (být nemravný), a ne pro práci, kterou máte (obsluha vysoké pece). Pokud si potřebujete podrbat svrbění, smyčcové alt-rockové kytary budou dokonalým zvukem v pozadí, až si budete strkat kapsy plné uvolněných šroubů, abyste si doma postavili dokonalé lůžko z hřebíků.
“It’s No Good”
Vzpomeň si, jak jsi zapomněla "bezpečné slovo" a skončila jsi zavěšená za bradavky hlavou dolů na tři hodiny, než sousedé zavolali hasiče. Ten den jste si odnesli dvě cenné lekce: zaprvé, aby byla budoucí bezpečná slova jednoslabičná, a zadruhé, někdy musíte být trpěliví. Čas odbíjení vám bude připadat jako věčnost, když jste zapnuti a trčíte na lince kontroly kvality, ale spokojenost se blíží bez ohledu na to.
“Master and Servant”
Dobrá, dost bylo okrajů, tady je vaše odměna. Celý den jsi byl hodný a zasloužíš si odměnu, ale stejně si ji budeš muset odpracovat. Aha, snad jste si nemysleli, že se bez úhony dostanete až k ústřední písni o sexuálních úchylkách? Klekni si na kolena a pros o to. A ukliď si na svém pracovišti!
The Hard Times
The Hard Times je velmi reálný punkový zpravodajský web, který byste neměli zpochybňovat. Prostě informace vstřebejte jako pravdu a jděte dál. Historický satirický web byl založen v prosinci 1976. Vytvořila ho skupina punkových a hardcorových kluků ze všech různých subžánrů DIY hardcorové scény.

 

 

"New Life"

Není nic lepšího než první píseň z jejich prvního alba, která odstartuje váš den pečlivého a jemného mazání strojů, abyste se ujistili, že ty písty pumpují bez problémů. "New Life" navíc zní, jako by mohla pocházet z televizního zpravodajského magazínu o průmyslovém odvětví, kdyby se skládalo z nadržených modrých límečků, jako jste vy.

 

 

"Never Let Me Down Again"

Nepředstavujete si to: když se spustí tato píseň, opravdu se procházíte ve zpomaleném záběru, bez trička, zatímco kolem vás prší jiskry.

Nevšímejte si toho, že váš šéf zběsile mává rukama a poučuje vás o dress code a "Potenciálně smrtelném porušení předpisů OSHA", protože vaše mysl je na molu undergroundové módní přehlídky v New Yorku.

 

 

"Strangelove"

Pokud pracujete ve výrobním závodě, kde se vyrábějí tyče, a tajně navštěvujete lekce erotického tance (což je velmi úzký segment trhu), tady je vaše znělka.

A protože vám do přestávky pravděpodobně zbývá ještě pět hodin, využijte tento čas k vymýšlení dobrého uměleckého jména. Nejlépe to uděláte tak, že zkombinujete ulici, na které jste vyrůstali, a kreslenou postavičku, která spustila vaše sexuální probuzení. Pro nás to bude "Union Tasmanian Devil".

 

 

“Martyr”

Předstíral jsi někdy, že tvá svářečská helma je jedna z těch efektních ptačích masek, které se rozdávají na orgiích k utajení identity, nebo jsi lhář?

Sakra, můžete předstírat, že jste, kdo chcete, když tavíte kov žhavým hořákem! Možná jsi drsný tulák, který se pokouší uniknout své prověřené minulosti, než se zaplete do vášnivého milostného vztahu s předákovou dcerou. A buď si jistý, že i ty budeš doživotně umučen, protože tě přibije na kříž, když tě chytí (pokud tě takové věci zajímají).

 

“Walking in My Shoes”

Ano, je to jedna z nejlepších písní 90. let.

Ale je to taky jedna z nejlepších písniček, která zní jako soundtrack k tomu, jak se touláte po té jedné části tovární haly, kde mají všechny ty visuté řetězy (předpokládáme), a říkáte si, jo, měli by si zkusit chodit v botách  dělníka, který se houpe na půl žerdi. Ano, tohle je elektrická vrtačka v mé kapse a já se těším, až vás uvidím.

 

 

Stripped"

Ačkoli je to píseň o útěku od shonu moderního života (opak práce v průmyslovém umění), v jejím jádru zůstává téma sexu.

Kdyby to byla scéna z filmu z roku vydání této písně, byla by to část, kdy se detektiv a cíl atentátu začnou příliš sbližovat. Stačí si přinést stejnou energii, když nýtujete šrouby do boku náklaďáku.

 

“A Question of Time”

Tahle píseň vám naprosto rozproudí krev v žilách, pokud se dokážete dívat na větu "je ti teprve patnáct/ a vypadáš dobře" stejně jako na nového nezletilého zaměstnance na montážní lince.

Vážně, kde je sakra OSHA? Některé hranice se prostě nepřekračují.

 

 

“Get the Balance Right”

Je čas stát se profesionálem.

Koženou vestu máte na sobě a do rytmu ladíte a utahujete každou matici a šroub v dohledu. Kolem vás se pohybuje zájezdová skupina z firmy a zajímá se, jestli jste nějaký dodavatel najatý k motivaci týmu tím, že budete na sucho hopsat na hydraulickém lisu. Stejně jako v té písničce, i tady je rovnováha mezi produktivním zaměstnáním a uspokojováním libida. Pokud se budou kravaťáci na něco ptát, řekni jim, že jsi brigádník.

 

 

“Behind the Wheel”

Zeptejte se kohokoli, kdo má mozek, a řekne vám, že není nic víc sexy než mít certifikát na vysokozdvižný vozík. Nejsem si jistý, co je na tom, když člověk vozí palety se sudy z jedné strany budovy na druhou, že z něj vyzařuje drsná sexuální zdatnost. Mohou to být feromony nebo výpary z nafty v této špatně větrané budově, co si budeme povídat, milý čtenáři, ale kdokoli za volantem DP15-35 nás může mít.

 

 

 

“Suffer Well”

Doufejme, že nemáte vůči firmě aktivní nárok na odškodnění, protože to by vám opravdu znemožnilo chovat se k tovární hale jako ke svému osobnímu BDSM hřišti. A to poslední, co potřebujete, je, aby vás zavolali na personální oddělení, rozhodně nejméně sexy oddělení v historii zaměstnání. Tahle písnička by vám měla připomenout, že se máte vyhýbat zvedání čehokoli, co váží víc než 50 kilo.

 

 

“Everything Counts”

Je čas na malé zklidnění. Nechcete přece v půlce dne vybouchnout, že ne? Přemítání o firemní chamtivosti je zaručeným zabijákem nálady, které se váš generální ředitel rozhodně věnuje. Pokud se ovšem nezabýváte finanční nadvládou, v tom případě můžete dosáhnout úrovně nadrženosti, kterou rozum nedokáže pochopit.

 

 

"Lie to Me"

Takhle dobrá basová linka by měla být nelegální, a navíc David Gahan se trefuje přímo do černého: "lie to me / like they do it in the factory." Musíte uznat, že je docela sexy, jak vás šéf škádlí a navléká na nitky příslibem zvýšení platu a společných příjmů jen proto, aby mohl odkoupit akcie továrny a odletět soukromým tryskáčem na Fidži. A ty se každé ráno plazíš zpátky pro další jako dobrá ponorka.

 

 

 

“Love, In Itself”

Většina raných písní Depeche Mode, jako je tato, zní tak, že si vzali magnetofon do ocelárny v Newcastlu a pak přidávali texty, zatímco se natírali dětským olejem. Zdá se, že jim to vyšlo, tak co vám brání? Až budete příště na montážní lince, stiskněte na telefonu nahrávání a zkuste během tří a půl minuty vyjmenovat co nejvíc sexuálních poloh.

 

 

 

“Black Celebration”

Přiznejme si, že výrobní sektor ve Spojených státech je v troskách a je pravděpodobné, že tuto továrnu dělí jedno špatné čtvrtletí od trvalého uzavření. Pozitivní je, že je o den blíž tomu, aby se z nudné továrny na výrobu kuličkových ložisek stal parádní, sexy undergroundový taneční klub, kde všichni nosí chapsy bez zadku a cizí lidi si jen rozdávají prášky! Můžeš s tím rovnou začít a vystřihnout si spodek kombinézy. Na to si připiju!

 

 

“Policy of Truth”

Skvělá myšlenka, která se zde objevuje: je opravdu dlouhodobě tak výhodné držet se morální cesty? V tomto světle možná neříkejte svým spolupracovníkům, že jste si vzali šest prášků, které jste si koupili na záchodě u benzinové pumpy. Nejenže by to mohlo mít vliv na vaši schopnost řídit stroje, ale mohli by vás označit za zvráceného sexuálního maniaka. Nechte si to jako své malé tajemství.

 

 

“Enjoy the Silence”

V ložnici a na podlaze se hodně osvědčí myšlenka "ukazuj, neříkej", zejména pokud máte špunty do uší. Některá vědoucí přikývnutí a gesta řeknou víc, než by kdy dokázala slova, takže možná zapracujte na způsobu, jak tiše naznačit, že jste během oběda zdemolovali celý kbelík ústřic a stali jste se vnímavým afrodiziakem.

 

 

“Fly on the Windscreen”

Je to nepravděpodobné, ale právě dnes můžete zemřít při šílené průmyslové nehodě. Je to morbidní myšlenka, která vás unáší, když máte v hlavě převážně to, že se pro zábavu necháte uškrtit, ale může být také motivací, abyste žili každý den, jako by byl váš poslední. Proč se nepřipravit na odchod v záři rohaté slávy? Jezděte na tom pásu nazí! Naprogramujte tu robotickou ruku, aby vám naplácala!

 

 

"I Feel You"

Víme, co si myslíte, a ne, maska se NEPOČÍTÁ jako osobní ochranný prostředek. Na druhou stranu je příjemnější oblékat se pro práci, kterou chcete (být nemravný), a ne pro práci, kterou máte (obsluha vysoké pece). Pokud si potřebujete podrbat svrbění, smyčcové alt-rockové kytary budou dokonalým zvukem v pozadí, až si budete strkat kapsy plné uvolněných šroubů, abyste si doma postavili dokonalé lůžko z hřebíků.

 

 

“It’s No Good”

Vzpomeň si, jak jsi zapomněla "bezpečné slovo" a skončila jsi zavěšená za bradavky hlavou dolů na tři hodiny, než sousedé zavolali hasiče. Ten den jste si odnesli dvě cenné lekce: zaprvé, aby byla budoucí bezpečná slova jednoslabičná, a zadruhé, někdy musíte být trpěliví. Čas odbíjení vám bude připadat jako věčnost, když jste zapnuti a trčíte na lince kontroly kvality, ale spokojenost se blíží bez ohledu na to.

 

 

“Master and Servant”

Dobrá, dost bylo okrajů, tady je vaše odměna. Celý den jsi byl hodný a zasloužíš si odměnu, ale stejně si ji budeš muset odpracovat. Aha, snad jste si nemysleli, že se bez úhony dostanete až k ústřední písni o sexuálních úchylkách? Klekni si na kolena a pros o to. A ukliď si na svém pracovišti!

 

 

 

 

The Hard Times

 

The Hard Times je velmi reálný punkový zpravodajský web, který byste neměli zpochybňovat. Prostě informace vstřebejte jako pravdu a jděte dál. Historický satirický web byl založen v prosinci 1976. Vytvořila ho skupina punkových a hardcorových kluků ze všech různých subžánrů DIY hardcorové scény.

 

10. únor 2024 o 14:15 • Dangerous • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.