Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

David bydlí u matky

Kdo napíše do Depeche Mode - fanclubu, Hillway 42, Billericay (Essex), obratem pošty obdrží odpověď: od přítelkyně Daveho Gahana, Joanne Fox (21). Ochotně podá zprávu o všem, co zrovna skupina připravuje nového. Za svou práci Joanne nikdy nepožadovala příspěvek, je vděčná rodičům za adresu, kterou ochotně poskytli.

V soukromí jsou Dave a Joanne už odedávna známí jako nerozlučitelná dvojčata. Nedávno byli společně na dovolené - letěli na Kanárské ostrovy, do Lanzarote.

Když se Dave - stále vzácněji - objeví jednou za pár dní v Basildonu, navštěvuje lokály, hsopody jako „New Yoärker" nebo „The White Horse". Potkává se se starými přáteli ze školních časů nebo se pohybuje s Martinem Gorem a Andy Fletcherem, kteří také bydlí v Basildonu.

Od té doby, co má svůj nový černý šíp Excort XR3i, na který je nesmírně pyšný, jsou Dave a Joanne viděni, jak stále více častěji mizí směrem na Londýn.

Ostatně až doteď bydlí Dave ještě doma u své matky Sylvio (rodiče jsou rozvedeni). Se svým mladším bratrem Peterem (16), který nyní studuje na inženýrské koleji v Basildonu, si rozdělili tři ložnice v domě. Malý bratr Philip (15) ještě chodí do školy, zatímco Daveho starší sestra Susan (24) je vdaná a bydlí nedaleko Basildonu.

Ve svém skromně vyměřeném volném čase se Dave často prohání na své Yamaha-Enduro a převáží své udice k nedalekému příhodně umístěnému jezeru nebo k řece Chelmar. Tady má dost volných chvil, všechno, co potřebuje v klidu promyslet. Kromě udice patří k jeho koníčkům plavání.

Video se mu zdá, na rozdíl od druhých z DM, zbytečné: rád prožívá správnou atmosféru v kině. Pro „action" je jak v soukromí tak na podiu. Proto filmy s Jamesem Bondem nebo science-fiction patří k jeho opravdovým kino večerům.
Když je s Depeche Mode na truné, zkouší Dave rád nové a mnohdy exotické pokrmy. Pak jede rád zpátky k matce a k typické anglické kuchyni. K jeho oblíbeným jídlům patří jehněčí pečeně se zapečeným květákem a zeleninou.

11. září 2002 o 19:45 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.