Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Treffpunkt - Andy

Jsou jedni z nejdiskutovanějších a nejdivočejších skupin současnosti. Ne jako u většiny skupin má tato skupina však volnost při výběru skladeb jako Depeche Mode u Mute Records. A tady DM předpokládají celkový přehled, ve kterém všechno klape: Myslíme si, že když už to musí být sampler, musí všechno klapat - celkové sjednocení, doprovodné informace atd.“ říká Andy Fletcher.

Měl by tu být celý přehled o DM kariéry zkratkově - nové i staré fotografie, dobrá i nepříznivá kritika na naše snímky. Na každý pád to nebyl náš nápad" vysvětluje Andy. „Naše firma má být útěchou pro naše příznivce. Ve středu zájmu tedy bylo probrat uplynulých 5 let a určený počet hitů vybrat. Přesto v mnoha zemích jsou DM relativně krátce známí a populární. A pro naše příznivce tam je toto album ideální příležitostí poznat i naše nejstarší snímky.

No ano, i pokud shromáždíme komplet 13 hitů, stejně bude chybět ten, který by byl ozdoben nějakým prvenstvím". Ale Andy říká: „Naše přání jsou postavena trochu jinak. Chceme jednoduše dělat dobrou hudbu. Když se snímek dostane až na vrchol, je to ohromné a vynikající, když se udrží v první dvacítce, je to také dobré. Hlavní věc, že samotná skupina je s ní spokojena a samozřejmě příznivci."

20. prosinec 2001 o 19:44 • Gabriel • Články

Diskuze

Diskuze neobsahuje žádny příspěvek.

Komentáře mohou přidávat jenom registrovaní a přihlášeni uživatelé.