Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Články

Éra ULTRA 1/5

Ilustrativní: Éra ULTRA 1/5

Andrew Fletcherovi odpočinek od kapely velmi prospíval. Zatímco jeho kolegové si odtrpěli Devotional Tour až do hořkého konce.

Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 5/5

Ilustrativní: Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 5/5

Lékař v nemocnici Gahana upozorňuje, že pokud chce pokračovat v turné, měl by zpívat ze stoličky, jinak to jeho srdce už pravděpodobně nevydrží.

Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 4/5

Ilustrativní: Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 4/5

Během příprav na turné, se skupina společně s Corbijnem přesunula do Bray Studios v anglickém hrabství Berkshire, aby zde připravila videoklip pro druhý singl z desky.

Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 3/5

Ilustrativní: Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 3/5

Nová deska Songs Of Faith And Devotion se začala prodávat o půlnoci 22. března. Natěšení fanoušci po celém světě okupovali okolí prodejních míst, ještě před jejich otevřením.

Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 2/5

Ilustrativní: Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 2/5

Ačkoliv společné bytí ve studiu bylo neustále velmi obtížné, kapela v Madridu nahrála skladbu, která Gahanovi naprosto učarovala.

Knížka - Mute a Visual Document From 1978 - > část 2

Ilustrativní: Knížka - Mute a Visual Document From 1978 - > část 2

Někdy v polovině roku 1977, kdy ještě žil v matčině domě v Decoy Avenue na severozápadním předměstí Londýna, si sestavil vlastní studio, kde měl svůj syntetizér a čtyřstopý rekordér.

Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 1/5

Ilustrativní: Éra SONGS OF FAITH AND DEVOTION 1/5

V květnu 1991 moderátor rádia KROQ Richard Blade zpovídal Davea Gahana u příležitosti jeho 29. narozenin. Zpěvák se mu přiznal, že se rozvádí se svou ženou Joanne.

Gore: Má paleta slov není nekonečná, ale moje paleta vyjádření emocí je!

Ilustrativní: Gore: Má paleta slov není nekonečná, ale moje paleta vyjádření emocí je!

Trvalo roky než si Depeche Mode získali respekt kritiky. Trvalo to ještě déle, než se texty jejich spielführera Martina Gore, stala předmětem knihy vytvořené pod bedlivým dohledem bývalého obchodníka Jugurtha Harchaoui. A to je důvod proč se VoxPop setkal s Depeche Mode a podrobil je výslechu ohledně psaní písní.

Éra 1 0 1

Ilustrativní: Éra 1 0 1

V dubnu se Depeche Mode přesouvají do Země vycházejícího slunce, kde vystupují v Ósace, v Nagoji a dvakrát v Tokiu. Všechny japonské show jsou ale na poměry Depeche Mode v relativně malých halách.

Dva roky práz-DM-nin

Ilustrativní: Dva roky práz-DM-nin

Hardcore fanoušek vypráví o Global Spirit Tour. Článek v časopisu Headliner. Nejen o The Final Show GST, Waldbühne, 25/07/2018 Berlin, Germany, ale o celém GST.

Knížka - MUTE a Visual Document From 1978 - >TOMORROW

Ilustrativní: Knížka - MUTE a Visual Document From 1978 - >TOMORROW

Protože vydavatelství Mute Records slaví v letošním roce 40. narozeniny od založení, vychází několik vzpomínkových relikvií. Mezi tyto relikvie patří knížka pojmenovaná “Mute vizuální dokument od roku 1978 až po zítřek”.

Chladký Stockholmský zážitek Roztavilo WALDBUHNE 2

Ilustrativní: Chladký Stockholmský zážitek Roztavilo WALDBUHNE 2

Na začátku Spirit Tour jsem psal, že toto turné je pro mě jedno z nejslabších co se týče sestavení setlistu.

Zážitky exekutor nesebere

Ilustrativní: Zážitky exekutor nesebere

Když mluví o turné svých oblíbených kapel, říká "my". Nejezdí "na" turné Depeche Mode, ale "s" Depeche Mode. Filip Macháček je největší fanoušek. Patří do hudební rodiny Depešáků, The Cure a U2.

Wherehouse, Los Angeles, 20/03/1990

Ilustrativní: Wherehouse, Los Angeles, 20/03/1990

Město žada, Wherehouse o proplacení škod způsobené násilným davem "... tak zněl titulek denníku The Times (Los Angeles), krátce po událostech které byli spojené s vydáním alba" Violator "v USA.

Open’er Festival Gdynia 5.7.2018

Ilustrativní: Open’er Festival Gdynia 5.7.2018

Závěr aktuálního Global Spirit Tour patří netradičně letním evropským festivalům.Po zkušenosti z NOS ALIVE Festivalu v Lisabonu,přemýšlím,jestli má vůbec cenu se některého z těchto vystoupení účastnit.