Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Články

Dave v rádiu KROQ 1997

David Gahan byl dne 18. února 1997 na KROQ-FM (Los Angeles). Zpovídali ho Kevin a Bean. Kromě toho, že bylo vysíláno "Barrel Of A Gun", KROQ rovněž hrála "Sister Of Night", "Useless", "It´s No Good" a "Freestate". David byl při vysílání extrémně příjemný a v dobré náladě.

DM v Top of the Pops

31.ledna 1997 vystoupili živě DM v Londýně v pořadu Top of the Pops.

Rozhovor ze záhrobí

Rozhovor ze záhrobí Pokračujeme ve zveřejňování rozhovorů Michaely Olexové z vánočního Bongu. Tentokrát s Davem Gahanem.

A. Corbijn: Filmografie 1983-96

Anton Corbijn - holandský umělec, fotograf a režisér jehož jméno je nerozlučně spjato se skupinou, která je jeho celoživotním projektem a to s Depeche Mode. S touto skupinou spolupracuje již od roku 1986. Anton se však také podílí i na tvorbě jiných skupin a umělců.

Čas běží

Během dubna a května 96 nahrávali DM v Electric Lady Studios v New Yorku. Tato studia postavil Jimi Hendrix předtím, než zemřel. Poté se vrátili do Westside Studios, kde nahráli nějaké smyčce. Skupina pak pokračovala v nahrávání začátkem září.

Dave Gahan promluvil po smrti z předávkování drogami

Poté, co se člen skupiny Smashing Pumpkins´- Jonathan Melvoin – 12.7.1996 v New Yorku předávkoval drogami, celá řada těch lidí v hudebním průmyslu, kteří se zatím nezapojili do aktivní kampaně proti drogám, začala smýšlet jinak.

Stories of Old (Depeche Mode 1986)

Vraťme se do doby asi o deset let zpět a připomeňme si "Stories of Old" tedy staré příběhy, které si oživíme útržky z tehdejších teenagerských časopisů a připomeňme si ohlasy na tehdy nové singly.

Nic se neděje

The Depeche Mode Fan Club, 10/7/1996.

Dave o Daveovi

David Gahan byl v blízkosti úplného předávkování a může být rád, že ho nepotkal stejný osud jako Jonathana Melvoina ze Smashing Pumpkins, který 12/7/1996 v New Yorku zemřel na předávkování heroinem.

Recoil: Faith Healer 1992

Recoil je sólový projekt všeumělce, hudebního génia, ale především dlouholetého bývalého člena skupiny Depeche Mode, Alana Wildera. Předtím než budeme informovat o jeho novém LP krátce si připomeneme jeho předchozí.

Drogové obvinění

Dave Gahan byl zadržen časně ráno v úterý z podezření držení drog po zřejmém předávkování kokainem.

Příliš mrtví pro disco: Depeche Mode v Paříži

V Paříži proniká poprvé jarní slunce zimní šedou oblohou. Po dlouhé době je na ulicích opět tak teplo, že se může chodit bez teplého oblečení. 4 kluci z Depeche Mode využívají tuto příležitost a přesunují první foto posezení s Bravem operativně na vzduch.

Důvěra, doufání, zkaženost

Tenhle měsíc Depeche Mode hraje v Británii, poprvé v tomto vyjímečném roce. Jejich čtyřmilionový Violator je vynesl mezi největší britské skupiny na světě. Stane se Depeche Mode vzorem pro digitální nahrávky? Časopis Setect zachytil turné World Violation Tour v Německu, aby to zjistil.

Q100 Interview: Dave Gahan

Rozhovor magazínu Q100 s Davem v pruběhu The Exotic Tour '94.

Prohlášení Alana Wildera

"S velikou lítostí Vám musíme oznámit, že Alan Wilder se rozhodl po více než 13 letech opustit skupinu Depeche Mode. Skupina neplánuje najít náhradu za Alana a Martin právě píše nový materiál. Martin, Dave a Fletch hodlají pokračovat jako Depeche Mode."