Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Články

“High Noon” pro fanoušky westernu

Nikdo si neuměl čtveřici DM představit na koních. Martin Gore, Dave Gahan, Andy Fletcher a Alan Wilder ve svých tmavých oděvech mezi palmami jako kovbojové pod španělským sluncem - nemyslitelné a přece začátkem června letěli všichni z Milana do Almeria (Španělsko), aby v okolí jedné typicky mexické vesnice natočili video pro singl „Personal Jesus“.

Martinova samostatná cesta

Už několik dní je „Counterfeit e.p.“, první sólo projekt zakladatele DM Martina Goreho, na trhu.

Depešáci prišli. Unavení a chladní

Ilustrativní: Depešáci prišli. Unavení a chladní

Ekonomický denník Hospodárske noviny priniesol po koncerte Depeche Mode v Bratislave vlastnú recenziu uverejnenú aj na ich webových stránkach. Článok vyvolal naozaj búrlivé a nesúhlasné reakcie ľudí, ktorí si koncert a hudobnú udalosť roka možno vychutnali aj s pocitom "prvý a posledný krát". Nenechajte sa však odradiť novinárskymi perlami typu "Little 16", či pocitom, že recenzentka Kristina Vulgan, bola na inom koncerte ako zvyšných 32 tisíc ľudí.

Denník z The Singles Tour 86>98

Ilustrativní: Denník z The Singles Tour 86>98

Jody byla členkou koncertního týmu The Singles Tour 86>98. Zde přinášíme její poznámky z celého turné.

Live Here Now: Depeche Mode

Staré dlhy vraj treba do konca roka všetky splatiť. A tak s polročným opozdením zverejňujeme skvelú reportáž z turné "Touring The Angel", kde sa pozrieme do zákulisia s produkčným tímom "Live Here Now", ktorý zabezpečoval nahrávanie koncertov z tretej a štvrtej časti spomenutého turné. Príjemné čítanie a spomínanie.

Úchvatná (rocková) show Depeche Mode

Každé koncertní turné Depeche Mode má své konstanty, očekávané a vítané, jako jsou mávající ruce diváků u "Never Let Me Down Again", sólové výstupy Martina při jeho pomalých písničkách, nějakou tu připomínku osmdesátkového pravěku, povzdech nad nepřítomností Alana a také dech beroucí pódiovou vychytávku, nejlépe z dílny Antona Corbijna. Pak se na to všichni podívají na DVD - a nejinak je tomu i teď, kdy po vřele přijatém albu "Playing The Angel" Depeche Mode zase brázdili světem, což si můžeme připomenout díky DVD "Touring The Angel".

Novoroční recenze magazínu Musicserver

DVD skupiny Depeche Mode, Live in Milan stále láká. Internetový magazín Musicserver si tento počin DM vybral k novoroční recenzi.

Recenze série remixů Martyr

Z Home tu máme několik recenzí, které se zabývají remixy vydanými se singlem Martyr. Depeche Mode tentokrát vybrali zajímavou skupinu remixérů, kteří dodali každé písni zajímavou a jedinečnou úroveň.

Modern Rock Live

Interview s Davidem Gahanem. 10. května 1994

Dvakrát jsme měli spor

Článek o sporu Martina Goreho a Dave Gahana.

Londýn 2005 - Playing The Angel

Co Depeche Mode odmítají a co radši ne. "První pražský koncert bylo jedno z našich nejpodivnějších vystoupení" , shodují se Martin Gore a Andy Fletcher, členové legendárních Depeche Mode. Ve staromódním londýnském hotelu vyprávěli Týdnu o vzniku nového alba, o pózování s kuřaty a strachu, že s DM je definitivně konec.

Remix The Darkest Star

Web Home přinesl rozhovor s autorem tohoto remixu.

Nový album Recoil v lete budúceho roka

Alan Wilder sa nenápadne ozval svojim fanúšikom prostredníctvom krátkeho vyhlásenia, o ktoré sa postarala firma Mute. Hudobný svet si tento nečakaný monológ môže vychutnať prostredníctvom archívu služby YouTube.com. My vám prenášame preklad Alanových slov a veríme, že vás potešia rovnako, ako tešia nás.

Soukromý život je u Depeche Mode tabu!

Ti čtyři chtějí dát působit své hudbě a nikoliv svým osobám. Nejsou zde proto, aby se objevovali v Londýně ve vysoké společnosti, být stále v hezké modě nebo se dát oblékat drahými krejčími.

Recenze na Remixy John a Lilian

Recenze propagačních nahrávek John The Revelator pro kluby.