Depeche Mode Czechia
Fanklub Depeche Mode pro Českou a Slovenskou republiku

Soukromá zóna


Hlavní navigace



Depeche Mode Czechia

Články

50 nejpamátnějších koncertů

Zapátrali jsme v naší děravé paměti a sestavili žebříček padesáti nejpamátnějších koncertů zahraničních kapel, které se u nás za poslední čtvrt století konaly. Nejde jen o nejlepší koncerty, ale taky největší propadáky, nejbizarnější příhody… Prostě koncerty, o kterých se bude mluvit ještě hodně dlouho.

Exkluzivně „Recording The Angel” – Ze zákulisí

Zaměstnanci společnosti Live Here Now souhlasili, že HOME ukážou, jak dělají to svoji práci. Přečtěte si o našem exkluzivním nahlédnutí do zákulisí nahrávání série živých vystoupení Depeche Mode.

Depeche Mode mají svého osobního Krista

Depeche Mode - Martin Gore (28) doporučuje svým fanouškům mít svého vlastního Krista.

11.6. 2006 Depeche Mode v Bratislavě ...

Ilustrativní: 11.6. 2006 Depeche Mode v Bratislavě ...

První letní měsíc jún/červen je na velmi významné koncerty Depeche Mode bohatý, ať je to Pasadena 88, Praha 93 a nebo zatím nejčerstvější zážitek Bratislava 06. Tisíce slovenských depešáckých fans se konečně dočkali - Depeche Mode přivezli svojí božskou show se střapatým andělem na stadion bratislavského Interu a připravili nezapomenutelný zážitek. ...

Veci si vybrali svoju daň - 1997

Ilustrativní: Veci si vybrali svoju daň - 1997

Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher sa vybrali hľadať svojho osobného Ježiša, no všetko čo našli, bol len diabol ukrytý v nich samých. Pri hľadaní spásy balancovali na hranici deštrukcie, a prevrhli sa na stranu závislosti. Depeche Mode, skupina ktorá sa priblížila so svojim 156 termínovým a 14-mesačným turné k albumu "Songs Of Faith And Devotion" až príliš blízko k okraju priepasti.

Jejich hity přicházejí z Berlína (1984)

Váš nový singl "People Are People" je prozatím to nejtvrdší, co jsme mohli od Depeche Mode slyšet. Stojíte teď před velkou změnou hudebního kurzu?

Depeche Mode jsou nečekaně v módě

„Byly doby, kdy v mé mysli byla jen láska, teď jsem objevil, že ve většině případů láska sama o sobě nestačí....“

Depeche Mode vo Wembley 02-03.04.2006

Záverečné koncerty druhej časti turné Touring The Angel "venovali" Depeche Mode rodnej Británií, z nich posledné dva odohrali v novej londýnskej Wembley Aréne. Kto čakal nejaké to prekvapenie, ten sa nedočkal, kto sa prišiel zabaviť, ten si radosti užil skutočne do sýtosti.Záverečné koncerty druhej časti turné Touring The Angel "venovali" Depeche Mode rodnej Británií, z nich posledné dva odohrali v novej londýnskej Wembley Aréne. Kto čakal nejaké to prekvapenie, ten sa nedočkal, kto sa prišiel zabaviť, ten si radosti užil skutočne do sýtosti.

Recenze: Suffer Well

Depeche Mode objíždí svět se svým novým albem “Playing The Angel”. Třetí singl alba “Suffer Well” vyjde v březnu, a to jak na CD a DVD,tak i na 12” a 7” vinylu. CD a DVD vyjdou 6.března a vinylové formáty 20.března.

Depešácky rozžhavený kotel uprostřed ledového sevření

"Playing The Angel" je po čertech dobrá deska, která každým poslechem zraje. Je ale jasné, že se najdou i rýpalové, kteří by Depešákům nejraději pod nohy házeli samé zpropadené balvany, jen aby zabránili vydání další desky.

V štúdiu s Depeche Mode - 2005

S Depeche Mode sme prostredníctvom článkov na dm.sk urazili zasa kus cesty a je čas poohliadnuť sa po minuloročnom úspešnom albume "Playing The Angel". Ten si pripomenieme krátkym priblížením nahrávania slovami Davida Gahana a následne jemne úsmevnou recenziou, o ktorú sa postaral korešpondent známeho britského denníka The Observer.

Dave Gahan: Byl jsem ve vězení

Se svým novým číslem Shake The Disease útočí opět Depeche Mode (Martin, Dave, Andy a Alan).

Noví Depeche mode

Rozhovor

Alan hudebník (1993)

Rozhovor s Alanem z roku 1993 o nahrávaní albumu Somgs Of Faith And Devotion.

Nevysíláno, přesto zachyceno

Následuje interview Richarda Bladea s Davem Gahanem ze zákulisí rádia KROQ FM Acoustic Xmas. Kvůli tomu, že se KROQ změnilo na komerční stanici (rozuměj nevěří již v dobrou muziku jako DM) nebylo interview nikdy odvysíláno.